Willemsparkweg 69

1071 GS Amsterdam

€2.950.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

339 m2

Bouwjaar

Tot 1906

Kamers

9

NIEUW IN DE VERKOOP: In het bruisend hartje van Oud Zuid, wordt aangeboden een villa werk/woonhuis, gelegen op eigen grond van in totaal 339M2( G.O.). De woning beschikt over een royale op het Zuiden gelegen design tuin van 100m2.

INDELING:
De woning bestaat uit 4 woonlagen. U betreed de woning via een mooie royale marmeren entree, die toegang geeft tot alle etages.
De dijk -en bel-etage hebben werkbestemming. Via de dijketage betreed u de royale zonnige achtertuin. Tevens is deze ook bereikbaar via een achterom. De bel-etage beschikt over een mooie lichte kamer en suite met een ruime serre met glas in lood ramen, ook is er op deze etage een aparte keuken en een riant balkon.

De eerste en tweede verdieping hebben een woonbestemming. Op de eerste verdieping bevindt zich de riante woon/eetkamer met een moderne keuken die is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur; middels openslaande deuren is het grote zonnige terras toegankelijk. Deze hele etage is voorzien van een prachtige visgraat parketvloer.
De tweede verdieping heeft twee grote slaapkamers: de master bed-room aan de achterzijde en een guestroom aan de voorzijde. De badkamer ligt tussen beide slaapkamers in, van bijzondere architectuur, en voorzien van unieke Italiaanse mozaïek tegels.

OMGEVING:
Oud-Zuid is een aantrekkelijke buurt met diverse leuke drink- en eetgelegenheden en (exclusieve) winkels liggen op loopafstand, zo ook het Concertgebouw en Museumplein. Via tramlijn 2 en 16 is het centrum snel bereikbaar, daarnaast zijn met de auto de uitvalswegen goed bereikbaar. Voor het verkrijgen van een parkeervergunning geldt geen wachttijd.

Kortom een ideale locatie met veel ruimte en mogelijkheden.

BESTEMMING:
De voor ‘Gemengd – 2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– wonen en short-stay, uitsluitend in de tweede bouwlaag en hoger en ter plaatse van de aanduiding ‘wonen’ tevens in de eerste bouwlaag, het souterrain en/of de kelder;
– huisgebonden beroep of huisgebonden bedrijf, met in achtneming van het bepaalde in 6.4.1;
– bed & breakfast, met in achtneming van het bepaalde in 6.4.1;
– detailhandel, uitsluitend in de eerste bouwlaag, het souterrain en/of de kelder;
– consumentverzorgende dienstverlening, uitsluitend in de eerste bouwlaag, het souterrain en/of de kelder;
– maatschappelijke dienstverlening, uitsluitend binnen bebouwing in de eerste bouwlaag, het souterrain en/of de kelder en op onbebouwd blijvende gronden uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van dienstverlening – maatschappelijke dienstverlening’;
– zakelijke dienstverlening, uitsluitend in de eerste bouwlaag, het souterrain en/of de kelder;
– kantoor, uitsluitend in de eerste bouwlaag, het souterrain en/of de kelder ter plaatse van de respectievelijk de aanduiding ‘kantoor’;

ERFPACHT:
Eigen grond

UITGANGSPUNTEN:
– Eigen grond;
– Oplevering in overleg;
– Grote Tuin.
– Bestemming gemengd 2.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 2.950.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar periode Tot 1906
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan park, In centrum
Indeling
Perceel oppervlakte 410 m2
Woonoppervlakte 339 m2
Bouwjaar periode Tot 1906
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Achtertuin
Type Achtertuin
Oppervlakte 101 m2
Kwaliteit Fraai aangelegd
Positie Zuid
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief