Westerstraat 67-3

1015 LW Amsterdam

€445.000 k.k.

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Oppervlak

45 m2

Bouwjaar

1853

Kamers

3

NIEUW IN DE VERKOOP – Recent gerenoveerd en zeer licht 3-kamer appartement gelegen in het hartje van de Jordaan. Het appartement is fraai afgewerkt, beschikt over 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers en is gelegen op EIGEN GROND. Dit appartement is ideaal om te delen, voor uw zoon of dochter of te gebruiken als pied a terre!

Dit appartement is in 2021 volledig gerenoveerd en is voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, 2 ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer en een fraaie houten visgraat vloer gelegen door het gehele appartement. Tijdens de renovatie is het appartement voorzien van nieuwe elektra installaties, aan- en afvoerleidingen, elektrische boiler en vloerverwarming. Het appartement is gas-loos, voorzien van domotica inbouwspots en is volledig geïsoleerd.

De woning is voorzien van luxe maatwerk inbouwkasten, keuken en badkamermeubel in dezelfde materialen.

OMGEVING
Wonen aan de Westerstraat betekent wonen in een karakteristieke, iconische Amsterdamse straat. Hierdoor zijn alle nodige voorzieningen, en méér, in de buurt te vinden. Zo kunt u genieten van de diverse gezellige terrassen, de talloze restaurants, en het grote winkelaanbod. Vanzelfsprekend kunt u voor de dagelijkse boodschappen terecht bij diverse nabijgelegen supermarkten. Een beslist hoogtepunt is ook de welbekende Lapjesmarkt die in de straat wordt gehouden: deze markt staat bomvol kraampjes, wordt iedere maandagochtend gehouden en heeft die bekende Amsterdamse uitstraling.

Toe aan een dagje uit? U bent middenin het beroemde Amsterdamse centrum! In iedere straat en elk hoekje vindt u weer een nieuw restaurant of een gezellige terrasje. Daarbij staat het centrum vol met prachtige monumenten en musea. Vanuit de Westerstraat bereikt u al dit moois al met een klein stukje lopen.

INDELING
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de entreedeur van het appartement op de derde verdieping van het gebouw. Je betreedt het appartement in de woonkamer van het appartement. De centraal gelegen keuken is zeer compleet en hoogwaardig uitgevoerd en biedt een geweldig uitzicht door de unieke hoekligging van het gebouw. De twee ruime slaapkamers beschikken ieder over een eigen badkamer waardoor het zich goed leent voor woningdelers.

UITGANGSPUNTEN
– Vraagprijs € 445.000,- kosten koper;
– Beschikbaar: per direct;
– Gelegen op eigen grond;
– Gemeentelijk monument;
– 45 m2 conform NEN2580;
– VVE bijdrage € 100,- per maand;
– Appartement volledig gerenoveerd in 2021;
– Notaris: keuze koper.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 445.000
Status Beschikbaar
Aanvaarding Direct
Bouwvorm
Bouwjaar 1853
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 45 m2
Energie
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Soorten verwarming Vloerverwarming geheel, Electrische verwarming
Soorten warm water Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief