Van Woustraat 236-3

1073 NC Amsterdam

€475.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

62 m2

Bouwjaar

1922

Kamers

3

NIEUW IN DE VERKOOP – Charmant 3-kamer appartement met balkon op het zonnige zuidwesten, centraal gelegen in de populaire buurt ‘De Pijp’ in stadsdeel Zuid.

INDELING
Je betreedt de woning via het ruime en nette trappenhuis op de derde verdieping. Bij binnenkomst heb je toegang tot alle vertrekken van de woning. Aan de achterzijde van de woning vind je de ruime woonkamer en open keuken. De keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een ijskast met vriezer, oven en een 5-pits gasfornuis. Vanuit de keuken en de woonkamer heb je tevens toegang tot het zonnige balkon op het zuidwesten waardoor je de hele middag/avond kunt genieten van de zon. Het balkon is ca. 4m breed en geeft een prettig uitzicht op de groene en verzorgde binnentuinen en lager gelegen bebouwing. De badkamer bevindt zich in het midden en is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Aan de voorzijde zijn beide slaapkamers gesitueerd. Op de vloer ligt een neutrale laminaatvloer. Het gebouw is voorzien van een plat dak. Middels toestemming van de gemeente is het mogelijk om een dakterras te creëren. De toestemming van de VVE is reeds opgenomen in de splitsingsakte.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in de bruisende wijk ‘De Pijp’, in stadsdeel Zuid met de Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat, het Van der Helstplein en de Utrechtsestraat. Hier woon je in een centraal in de stad vlakbij diverse fijne winkels, traiteurs, ontelbare (eet)café’s en heerlijke restaurants. Lekker lunchen bij Little Collins, een wijntje bij GlouGlou, eten bij Fa. Peekelharing, Wijmpje Beukers of toch een pasta bij Spaghetteria? Alles is op loopafstand. Ook zijn diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen naast de deur waaronder de Albert Heijn, de Marqt en de Landmarkt. Voor de nodige ontspanning loop je in 5 minuten naar bijvoorbeeld het Sarphatipark, de Amstel, het Museumplein, Theater Carré of bioscoop Rialto. Maar het is ook heerlijk genieten op je eigen balkon. Er zijn diverse scholen in de buurt en parkeren kan voor de deur via het welbekende vergunningstelsel. Het is zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen (ring A10 / A4 / A2) en makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer (de Noord/Zuidlijn is om de hoek evenals tramlijnen 4, 12, 16, 24 en 25).

VVE
Het appartement maakt onderdeel uit van een gezonde VVE welke actief en professioneel wordt beheerd door VZB vastgoed. De bijdrage aan de VVE bedraagt € 122,- per maand.

EIGENDOM
De woning is gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon reeds is afgekocht tot 2046. Tevens is er een aanvraag gedaan om over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht op basis van de spijtoptantenregeling.

Bijzonderheden
– Gelegen op erfpacht grond. De canon is vooruitbetaald tot 2046;
– Er is tijdig een aanvraag gedaan voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht obv de spijtoptantenregeling.
– Actieve VVE bestaande uit vier leden, professioneel en actief beheerd door VZB vastgoed
– Servicekosten: € 122,- per maand.
– Voorzien van dubbele beglazing
– Het pand is gesplitst in 2005.
– Mogelijkheid tot dakterras, vve toestemming reeds opgenomen in de splitsingsakte.
– Energielabel F

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 475.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1922
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 62 m2
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Plat dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief