Van Oldenbarneveldtstraat 58-4

1052 KC Amsterdam

€ 450.000 k.k.

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Oppervlak

46 m2

Bouwjaar

Tot 1906

Kamers

2

NIEUW IN DE VERKOOP – Van Oldenbarneveldtstraat 58-4 – Prachtig 2-kamer appartement in de populaire Frederik Hendrikbuurt op loopafstand van de gezellige Jordaan. Het appartement is recent helemaal gerenoveerd en gelegen op eigen grond.

INDELING
Via het gezamenlijk trappenhuis komt u terecht in het appartement welke zich bevindt op de 4e verdieping.
Bij binnenkomst komt u in de hal terecht, waar zich gelijk links de mooie, lichte woon/eetkamer bevindt. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning in een ook is de CV-ketel verwerkt in een van de keukenkasten. Aan de voorkant van de woning is een ruime slaapkamer met grote ramen die er voor zorgen dat er veel zonlicht binnenkomt. De badkamer is gelegen in het midden van de gang en is fraai betegeld in een creatief patroon.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in de gewilde en populaire Frederik Hendrikbuurt. De Jordaan ligt op loopafstand, de buurt is bekend om zijn gezellige sfeer met veel leuke winkels en gezellige restaurants en café’s. Ook is Hugo de Grootplein, de Westerstraat en de Noordermarkt binnen 10 minuten loopafstand te bereiken . Mocht dit niet genoeg zijn voor je, zijn de Hallen met diverse restaurantjes en bioscoopzalen ook in de nabije omgeving. Het Centrum van Amsterdam is binnen 5 minuten op de fiets te bereiken en het Centraal Station binnen 10 minuten. Ook is het appartement goed te bereiken door middel van openbaar vervoer, er zijn diverse haltes die zich bevinden op loopafstand. Kortom is dit een geweldige locatie. Ook is de Ringweg A-10 de route naar leuke omliggende steden zoals : Haarlem, Zaandam en Amstelveen.

JURIDISCHE OMSCHRIJVING
Het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de vierde verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend Van Oldenbarneveldtstraat 58-4 te 1052 KC Amsterdam, kadastraal bekend als :
gemeente Amsterdam, sectie Q, complexaanduiding 7270, appartementsindex 5.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op EIGEN GROND. Er is daarom geen erfpacht van toepassing.

VVE
Het appartement maakt een onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars genaamd ” Vereniging van eigenaars gebouw Van Oldenbarneveldtstraat” en is ingeschreven in de Kamer van Koophandel. De maandelijkse servicekosten bedragen € 76,00
Tot slot reserveert de VvE voor toekomstig groot onderhoud.

BIJZONDERHEDEN
– in 2022 van binnen volledig gerenoveerd en geïsoleerd;
– 2 kamers, 1 slaapkamer
– Fantastische locatie
– Eigen grond!

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 450.000
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar periode Tot 1906
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte 46 m2
Bouwjaar periode Tot 1906
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
CV ketel type Remeha Tzerra
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Uitstekend
Waardering Goed tot uitstekend
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief