Van Oldenbarneveldtstraat 30-3

1052 KB Amsterdam

€550.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

69 m2

Bouwjaar

1884

Kamers

3

NIEUW IN DE VERKOOP – Charmante dubbele bovenwoning in de populaire Van Oldenbarneveldtstraat met ruim balkon!

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis krijg je toegang tot deze dubbele bovenwoning. Je komt direct binnen in een ruime leefruimte met mooi lichtval door de raampartijen voorzien van een brede vensterbank. Aan de achterzijde van de woning vind u een slaapkamer en de keuken. De keuken is uitgerust met de nodige inbouwapparatuur, voorzien van een wasmachine aansluiting en biedt door middel van openslaande deuren toegang tot het balkon. In het midden van de woning vind u een ruime badkamer die is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Via de trap bereik je de slaapkamer voorzien van inbouwkasten.

OMGEVING

De woning is gelegen in de rustige Van Oldenbarneveldtstraat in de populaire Frederik Hendrikbuurt, op loopafstand van het gezellige, hippe Hugo de Grootplein. Tevens zijn er diverse winkels om de hoek te vinden op de Frederik Hendrikstraat, Tweede Hugo de Grootstraat, Bilderdijkstraat en De Clercqstraat. De Frederik Hendrikbuurt grenst aan de Jordaan en het centrum. De zuidzijde van de buurt grenst aan Oud-West met een enorm aanbod aan restaurants, cafés en leuke terrassen zoals bijvoorbeeld Morgan & Mees en Bagels & Beans. Zowel met de auto, via de Nassaukade, als met het openbaar vervoer is de van Oldenbarneveldtstraat goed bereikbaar en met een paar minuten fietsen ben je in het centrum van Amsterdam.

ERFPACHT
Eigen grond

UITGANGSPUNTEN
– Eenvoudig extra slaapkamer te realiseren;
– Beschikbaar: per direct;
– Vraagprijs: €550.000;
– Gelegen op eigen grond;
– VVE bijdrage €111.- per maand;
– Notaris: keuze koper.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging: Visch & van Zeggelaar Amsterdam tel. nr. 020 – 20 91 911

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 550.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1884
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 69 m2
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief