van Hall-laan 15

1412 CS Naarden

€835.000 k.k.

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Oppervlak

157 m2

Bouwjaar

1936

Kamers

6

26 jaar geleden zijn wij vanuit Amsterdam in de van Hall-laan komen wonen. We wilden de stap naar een koopwoning maken, die toen al flink aan de prijs was in Amsterdam. Van vrienden kregen we de tip eens in Naarden/Bussum te kijken. Het was direct raak. Een heel huis met flinke tuin voor een prijs waar we in Amsterdam ‘slechts’ een appartement voor konden kopen. En liefde op het eerste gezicht. Het is een huis met karakter waar je je direct thuis voelt. Licht met veel ruimte en een prachtige diepe tuin met altijd wel ergens zon of schaduw.

12 jaar geleden hebben we de benedenverdieping flink uitgebouwd en een open keuken gemaakt, wat veel extra leefruimte bracht.

De 1e verdieping is voorzien van drie in grootte variërende slaapkamers, badkamer voorzien van ligbad, wastafel en toilet.

Ook de 2e verdieping hebben we maximaal verbouwd. Er is nu een grote (werk)kamer met een dakkapel over de volle breedte aan de achterkant, een kleinere kamer aan de voorkant en een ‘natte ruimte’ met douche, wastafel en wasmachine. Hiermee kregen we er een volwaardige 2e leef etage bij.

Dat we hier al 26 jaar wonen zegt ook veel over de straat. De Van Hall-laan is een straat met veel fijne straatgenoten en onderlinge betrokkenheid. Het is een levendige, kindvriendelijke straat waar bijvoorbeeld elk jaar een eigen traditioneel Koningsdagfeest wordt gevierd.

De ligging van het huis is ideaal. Op 5 minuten loopafstand van station Naarden-Bussum en vlak bij de A1 richting Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Kinderopvang vind je eveneens op loopafstand, evenals diverse basis- en middelbare scholen. Diverse winkels vind je om de hoek en in het centrum van Bussum, maar ook op korte afstand in bijvoorbeeld Naarden-Vesting.

Wij lopen elke dag bij het Naardermeer, op de hei of in de bossen met onze hond. Je kunt hier prachtig fietsen, wandelen en roeien en de sportvelden en tennisbanen zijn vlakbij. Wij vinden het nog elke dag opnieuw een verademing om na ons werk weer terug te rijden naar de rust en het groen. Om regelmatig later op de avond of in het weekend weer te genieten van de cultuur en levendigheid van Amsterdam of Utrecht.

Wij zijn nu toe aan een volgende stap die richting het oosten gaat. Wij vertrekken met een warm gevoel en gunnen anderen dit heerlijke huis waar wij met groot plezier hebben gewoond en altijd goed voor hebben gezorgd.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 835.000
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1936
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Perceel oppervlakte 227 m2
Woonoppervlakte 157 m2
Energie
Isolatievormen Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
CV ketel type HR
Buitenruimte
Tuintypen Achtertuin, Voortuin
Type Achtertuin
Oppervlakte 114 m2
Kwaliteit Verzorgd
Positie Oost
Bergruimte
Soort Vrijstaand steen
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Zadeldak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel, Rookkanaal

+ Lees meer