Van Beuningenstraat 191-3

1051 XP Amsterdam

€345.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

36 m2

Bouwjaar

1912

Kamers

2

NIEUW IN DE VERKOOP – Tweekamerappartement in zeer nette staat. Dit is de perfecte woning voor starters, alleenstaande, pied-à-terre of uw zoon / dochter. De woning heeft een woonoppervlak van 36 m2 met balkon en een ruim dakterras gelegen op het zuiden!

De woning is gelegen op eigen grond en beschikt over een zeer ruime berging op de vierde verdieping met aansluitend een zonnig (in 2020 gebouwd) dakterras.

INDELING
De moderne woning heeft een relatief laag energieverbruik en is gelegen op de 3de verdieping van het gebouw. Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de entree van het appartement. Entree in de hal, vanuit de hal is er toegang tot de badkamer en de woonkamer.

De woonkamer is zeer ruim en omdat het ruime raampartijen heeft, aan zowel de voor als achterzijde, is het hier heerlijk licht. Het balkon is bereikbaar vanuit zowel de woonkamer als de keuken en de woonkamer heeft aan de voorzijde een frans balkon. De slaapkamer is erg rustig omdat deze is gelegen aan de achterzijde van het gebouw met uitzicht over de (groene) binnentuinen.

Het appartement is in 2017 opnieuw gestoffeerd en voorzien van een nieuwe cv-ketel en keuken. De keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur, zoals een oven, koelvriescombinatie, wasmachine, vaatwasser en gasfornuis.

OMGEVING
De Van Beuningenstraat is een rustige straat (zonder doorgaand verkeer) en is gelegen in de gezellige en rustige Staatsliedenbuurt. Deze buurt kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van het Westerpark en het terrein van de Westergasfabriek, met volop mogelijkheden voor sport, recreatie en ontspanning. Op loopafstand liggen vele voorzieningen, waaronder diverse supermarkten, drogisterijen, koffietentjes, hippe cafés en gezellige restaurants. Met de fiets bereik je binnen enkele minuten de Jordaan en het centrum van Amsterdam.

Om de hoek op de Van Hallstraat zijn meerdere bus- en tramstations met een zeer goede verbinding naar Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Centraal. Via de Haarlemmerweg bereik je de ringweg A10 binnen enkele minuten. Vliegveld Schiphol ligt op circa 15 minuten van het appartement.

VVE
Het appartement maakt deel uit van een gezonde VvE bestaande uit 12 leden die professioneel wordt beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen €149,-. De VvE beschikt over een groot onderhoudsreserve en een duurzaamheids-meerjarenonderhoudsplan (DJMOP).

Begin 2018 is er door de VvE groot onderhoud uitgevoerd; de voor- en achtergevel zijn gerenoveerd, de balkons zijn vernieuwd en het trappenhuis is volledig geschilderd en opnieuw gestoffeerd.

UITGANGSPUNTEN
– Vraagprijs €345.000,- kosten koper;
– Gelegen op EIGEN GROND, dus geen erfpacht;
– 36 m2 woonruimte conform NEN2580 ingemeten;
– VVE bijdrage €149,- per maand;
– Zonnig dakterras gelegen op het zuiden;
– Inclusief ruime berging;
– Oplevering van het appartement in overleg;
– Notaris keuze koper, binnen de ring van Amsterdam.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 345.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1912
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 36 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen

+ Lees meer