Smitstraat 47-1

1092 XR Amsterdam

€425.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

50 m2

Bouwjaar

Vanaf 1906 t/m 1930

Kamers

2

NIEUW IN DE VERKOOP
Het in 2018 gerenoveerde appartement ligt op de eerste verdieping, heeft een oppervlakte van circa 50m2 en beschikt over een balkon op het noordoosten aan de achterzijde en een berging op de begane grond. In 2018 is de woning intern gerenoveerd en onder andere voorzien van gestuukte wanden en plafonds, een nieuwe cv-installatie, leidingen en radiatoren, een moderne keuken en sanitair en een fraaie eiken houtenvloer.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel Oost. Op loopafstand zijn er tal van voorzieningen zoals het Oosterpark, de winkels op de Eerste Oosterparkstraat, de bekroonde Dappermarkt, het winkelcentrum Oostpoort en het Beukenplein met diverse hotspots. In de buurt zijn er veel gezellige (eet)cafés, restaurantjes en culturele uitgaansgelegenheden te vinden. Gunstige ligging ten opzichte van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam, metrostations, NS station Amsterdam Amstel, de Ring A-10, de Pijp en het Centrum.

INDELING
Eigen opgang, ruime hal met meterkast, berging voorzien van wasmachine aansluiting en separaat toilet, woonkamer aan de voorzijde, half open keuken met toegang tot het balkon aan de achterzijde en een slaapkamer met badkamer ensuite en toegang tot het balkon aan de achterzijde.
Gemeenschappelijke fietsenstalling en separate berging aan de achterzijde van het pand.

VVE
De vereniging van eigenaars bestaat uit in totaal 35 appartementsrechten en is in professioneel beheer. Het appartementsrecht maakt 110/2578 onderdeel uit van de gemeenschap. De VVE beschikt over een MJOP en een actieve boekhouding. De VVE bijdrage is momenteel € 194,97 per maand.

ERFPACHT
Het betreft erfpachtgrond waarop de Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam van 2016 van toepassing zijn. Het huidige tijdvak is afgekocht tot 31 oktober 2062. Vanaf 1 november 2062 is er een jaarlijkse canonindexering van toepassing.

UITGANGSPUNTEN
– vraagprijs: € 425.000,- kosten koper;
– beschikbaar: in overleg;
– woning volledig gerenoveerd in 2018;
– VVE bijdrage: € 194,97 per maand;
– professioneel beheerde VVE;
– MJOP aanwezig;
– energielabel B;
– eigen opgang;
– gemeentelijk monument;
– notaris: keuze koper.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 425.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar periode Vanaf 1906 t/m 1930
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 50 m2
Bouwjaar periode Vanaf 1906 t/m 1930
Energie
Isolatievormen HR glas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief