Smitstraat 45-3

1092 XR Amsterdam

€675.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

91 m2

Bouwjaar

1915

Kamers

4

NIEUW IN DE VERKOOP – Goed gerenoveerd dubbel bovenhuis gelegen in de populaire Transvaalbuurt. De woning is zeer recent hoogwaardig gerenoveerd, beschikt over 3 slaapkamers, een balkon en een ruim dakterras. In 2019 is de woning volledig gerenoveerd en onder andere voorzien van een nieuwe luxe keuken, nieuwe badkamer en een strakke gietvloer voorzien van vloerverwarming. In 2021 is het dakterras geplaatst.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel Oost. Op loopafstand zijn er tal van voorzieningen zoals het Oosterpark, de winkels op de Eerste Oosterparkstraat, de bekroonde Dappermarkt, het winkelcentrum Oostpoort en het Beukenplein met diverse hotspots. In de buurt zijn er veel gezellige (eet)cafés, restaurantjes en culturele uitgaansgelegenheden te vinden. Gunstige ligging ten opzichte van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam, metrostations, NS station Amsterdam Amstel, de Ring A-10, de Pijp en het Centrum.

INDELING
Entree van de woning op de derde verdieping van het gebouw. Bij binnenkomst tref je de zitkamer aan de voorzijde van het gebouw. De semi-open keuken en het eetgedeelte bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw waar je direct toegang hebt naar het balkon.

De vierde verdieping beschikt over 3 slaapkamers, de master bedroom is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een ruime inbouwkast. De badkamer is gelegen in het midden van de verdieping en is uitgerust met een tweede toilet, ruime inloopdouche en een ligbad. Het dakterras bereik je middels de vaste trap vanaf de vierde verdieping. Op het dakterras heb je een fenomenen uitzicht over de stad en geniet je de gehele dag van de zon.

VVE
De vereniging van eigenaars bestaat uit in totaal 35 appartementsrechten en is in professioneel beheer. Het appartementsrecht maakt 110/2578 onderdeel uit van de gemeenschap. De VVE beschikt over een MJOP en een actieve boekhouding. De VVE bijdrage is momenteel € 200,- per maand.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, de canon is afgekocht tot en met 31-10-2061. Er kan door verkopers gebruik worden gemaakt van de spijtoptantenregeling voor een overstap onder de gunstige voorwaarden.

UITGANGSPUNTEN
– vraagprijs: € 675.000,- kosten koper;
– beschikbaar: in overleg;
– woning volledig gerenoveerd in 2019;
– dakterras geplaatst met vergunning en goedkeuring VVE;
– VVE bijdrage: € 200,- per maand;
– professioneel beheerde VVE;
– MJOP aanwezig;
– energielabel C;
– notaris: keuze koper.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 675.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1915
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 91 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel

+ Lees meer