Slochterenlaan 18

1405 AN Bussum

€340.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

79 m2

Bouwjaar

1971

Kamers

3

Op zoek naar een leuk appartement om voor het eerst samen te gaan wonen, hadden we beiden wel wat eisen voor ons toekomstige thuis. Het appartement moest centraal liggen en dichtbij de nieuwe zaak op de Vlietlaan zijn. Al snel wees iemand ons op deze woning; voor ons was dit het direct al het ideale appartement aangezien dit genoeg ruimte bood, alles er keurig en gezellig uit zag. Daarnaast was het belangrijk dat het vlakbij station lag voor ons werk. Vanuit het appartement konden we naar elkaar zwaaien als de trein richting werk werd gepakt.

Desondanks dat het appartement al in prima staat verkeerde, hebben wij wat veranderingen toegepast zodat dit meer naar onze smaak is. Het toilet is volledig vernieuwd en geeft een rustige sfeer. De badkamer is volledig vernieuwd en gemoderniseerd met een vloerverwarming. Want alleen een badkamer matje vonden wij niet voldoende in de koude wintermaanden. In de keuken hebben we ook een aantal veranderingen aangebracht want het was iets gedateerd. Nieuwe werkbladen, achterwand, wasbak en gasfornuis zijn erin geplaatst. Tegelijkertijd hebben we de kastjes opnieuw laten verven en nieuwe greepjes.

Als je je sleutel vergeet, leer je je buren echt goed kennen. Bedenkend wat te doen zonder sleutel en hoe binnen te komen.. Toevallig stond de balkondeur open voor het lekkere weer! Aanbellen bij de buurvrouw met de vraag of ik over het balkon kon klimmen. Lachend liet ze mij in huis en hadden we zo een gezellig praatje. Helaas gebeurde dat sleutel vergeten meer dan eens, maar gelukkig waren aan weerskanten hele fijne buren die mij weer lieten klauteren.

Inmiddels hebben we goede relaties opgebouwd met de buren in het gebouw. Er is een erg brede bewonersgroep, van jonge gezinnen met kinderen, een paar vrienden tot ouderen. Door de grote variatie in het complex maakt het voor alle leeftijden erg aantrekkelijk. Ook omdat er een lift in het gebouw aanwezig is en een vrije uitkijk heeft met speelplaats voor de kinderen.

Op zoek naar meer buiten ruimte en een apart kantoor startte onze zoektocht naar een andere woning. Net als bij de meesten, heeft deze tijd grote veranderingen gebracht. Waardoor dagelijks trein reizen werd ingeruild naar thuis werken. Avonden in restaurants en uren op een terras werd ingeruild met thuis etentjes organiseren. Na een lange tijd zoeken in deze lastige markt kwamen wij wederom een plek tegen die volledig voorziet aan onze behoeften, en voor de nieuwe fase in ons leven.
Met een lach en een traan gaan wij dit appartement in de herfst verlaten. Want zo fijn als wij hier hebben gewoond, gunnen we jou ook!

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 340.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1971
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan rustige weg, Vrij uitzicht
Indeling
Woonoppervlakte 79 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
CV ketel type HR Remeha
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Soort Inpandig
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Plat dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel, Buitenzonwering, Lift, Glasvezel kabel, Natuurlijke ventilatie

+ Lees meer