Sara Burgerhartstraat 62-2

1055 LC Amsterdam

€425.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

72 m2

Bouwjaar

1950

Kamers

4

NIEUW IN DE VERKOOP – Turn-key 4-kamer appartement, voorzien van maar liefst 3 slaapkamers en 2 buitenruimtes op het noorden en het zonnige zuiden. Gelegen in Bos en Lommer met heerlijk vrij uitzicht over een plantsoen. De woning verkeert in een uitstekende staat gezien de recentelijke grootschalige verbouwing.

INDELING
Via de centrale entree kom je bij de voordeur op de tweede verdieping. Via de hal zijn alle ruimtes de bereiken, 3 slaapkamers, de badkamer en de woonkamer met open keuken. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer met de keuken en het zonnige balkon op het zuiden. De keuken is vernieuwd in 2022 en is voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder kokend waterkraan, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Hier valt de middagzon heerlijk naar binnen waardoor de woonkamer heerlijk verlicht wordt. De slaapkamers bevinden zich allen aan de rustige achterzijde. Aan de achterzijde bevindt zich tevens de heerlijk rustgevende zichttuin. De badkamer is ruim en is vernieuwd in 2020. De woning beschikt over een separaat toilet.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in het populaire Bos en Lommer! Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de nabijgelegen supermarkten (Lidl op 2 minuten lopen en Albert Heijn op 5 minuten). Het Erasmuspark en het Westerpark zijn op loop-/fietsafstand. Verder vind je aan de Bos en Lommerweg diverse winkels.
Tramlijn 19 en bus 21 zijn dichtbij en Station Sloterdijk is binnen enkele minuten op de fiets te bereiken en met de auto ben je zo op de A10.

VVE
De vereniging van eigenaars bestaat uit 158 leden en is in professioneel beheer bij de Alliantie. De VVE bijdrage bedraagt momenteel € 170,55 per maand.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. Het voortdurende tijdvak loopt tot 2059 en is voor deze gehele periode afgekocht.

UITGANGSPUNTEN
– Recentelijk volledig vernieuwd met o.a. nieuwe badkamer en nieuwe keuken;
– Maar liefst 3 slaapkamers;
– Twee balkons, waarvan een op het zonnige zuiden;
– Separate bergingbox;
– Afgekochte erfpacht tot 2059;
– Notaris: keuze koper, koopovereenkomst conform model Ring Amsterdam.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 425.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1950
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte 72 m2
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
CV ketel type Intergas
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Soort Box
Parkeergelegenheid
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Plat dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed tot uitstekend
Waardering Goed tot uitstekend
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief