Ruysdaelkade 91-1

1072 AM Amsterdam

€375.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

42 m2

Bouwjaar

1880

Kamers

2

NIEUW IN DE VERKOOP – Charmant 2-kamer appartement met prachtig uitzicht over de boerenwetering gracht, centraal gelegen in de populaire buurt ‘De Pijp’ in stadsdeel Zuid.

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis kom je bij de entree op de 1e verdieping.
Tevens is er de beschikking over een zeer ruime berging op de zolderverdieping.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in de bruisende wijk ‘De Pijp’, in stadsdeel Zuid met de Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat, het Marie Heinekenplein en Gerard Douplein. Hier woon je in een centraal in de stad vlakbij diverse fijne winkels, traiteurs, ontelbare (eet)café’s en heerlijke restaurants. Lekker lunchen bij Little Collins, een wijntje bij GlouGlou, eten bij Fa. Peekelharing, Wijmpje Beukers of toch een pasta bij Spaghetteria? Alles is op loopafstand. Ook zijn diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen op het Marie Heinekenplein. Voor de nodige ontspanning loop je in 5 minuten naar bijvoorbeeld het Sarphatipark, de Amstel, het Museumplein, Theater Carré of bioscoop Rialto. Er zijn diverse scholen in de buurt en parkeren kan voor de deur via het welbekende vergunningstelsel. Het is zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen (ring A10 / A4 / A2) en makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer (de Noord/Zuidlijn is om de hoek evenals tramlijnen 4, 12, 16, 24 en 25).

VVE
De VVE bestaat uit de Ruysdaelkade 89 tot en met 93 en Saenredamstraat 2 tot en met 4 met in totaal 20 appartementsrechten. Het gebouw is in 2010 gesplitst destijds door woningstichting De Alliantie.

EIGENDOM
De woning is gelegen op erfpachtgrond. De canon is afgekocht voor het huidige tijdvak welke loopt tot en met 30 juni 2060.

Bijzonderheden
– Erfpachtcanon afgekocht tot en met 30-06-2060
– Actieve VVE bestaande uit 20 appartementsrechten welke extern en professioneel wordt beheerd
– Servicekosten: € 120,14 per maand
– Het pand is gesplitst in 2010
– Energielabel D

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 375.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1880
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan water
Indeling
Woonoppervlakte 42 m2
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief