Rozenstraat 66A

1016 NX Amsterdam

€575.000 k.k.per maand

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

65 m2

Bouwjaar

Vanaf 2001 t/m 2010

Kamers

2

Stijlvol en prachtig gelegen 2-kamerappartement van 65 m2 gelegen op eeuwigdurend afgekochte erfpachtgrond. Het appartement maakt onderdeel uit van nieuwbouwproject de “Rozenrood” en is voorzien van een lift, geheel nieuwe fundering en spectaculaire gemeenschappelijk binnentuin. Verder beschikt het appartement over van een riant balkon, eigen berging en energielabel A. Dit allemaal gelegen in de bruisende en geliefde Jordaan.

Indeling
Luxe gemeenschappelijke entree met zowel een trap als lift naar de eerste verdieping. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van een moderne open keuken welke van alle gemakken is voorzien. Door de vele raampartijen aan de voorzijde is deze ruimte bijzonder licht en zonnig. In de hal bevindt zich een uiterst praktische berging voor onder meer uw wasmachine en droger en een separaat W.C. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot balkon gelegen op het noordwesten. Vanuit de hal is tevens de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een riante inloopdouche en badkamermeubel. Verder is het gehele appartement voorzien van een smaakvolle houten vloer.

Op de begane grond heeft u de beschikking over een eigen berging. Fietsen kunnen zowel in de berging als in het fietsenrek van de afgesloten, gemeenschappelijke tuin worden geplaatst.

Het geheel is nieuw gebouwd en opgeleverd in december 2010. Hierdoor voldoet het aan alle huidige nieuwbouweisen. Het complex is gebouwd op een geheel nieuwe fundering, beschikt het over alle nieuwbouweisen zoals uitstekende isolatie, maar heeft het toch een authentieke uitstraling weten te behouden.

Gemeenschappelijke binnentuin:
Als bewoner wordt u lid van de tuinvereniging Rozenrood. Hiermee krijgt u toegang tot de afgesloten tuin met diverse zitjes. De tuin ligt tussen de Rozenstraat en de Rozengracht. Een unieke locatie in de binnenstad!

Eigendomssituatie
Verkoper heeft recent de eeuwigdurende erfpacht afgekocht tegen een bedrag van: € 86.660,-. Dit betekent dat u nooit meer een canon verschuldigd bent.

VvE
Het appartement is onderdeel van een zeer gezonde en goed functionerende VvE bestaande uit 15 appartementsrechten. De VvE wordt extern beheerd. De servicekosten bedragen € 195,- per maand.

Rozenrood
Rozenrood maakt deel uit van de Cluster Schievink, een benaming die afkomstig is van de stadsvernieuwing uit de vorige eeuw. Het project bestaat uit drie deelprojecten: de restauratie van de panden aan de Rozengracht 69-79, nieuwbouw aan Rozenstraat 64-78 en de realisatie van een gemeenschappelijke binnentuin voor omwonenden. Aan de Rozengracht zijn op de begane grond winkelruimtes gerealiseerd. Op de verdiepingen van de nummers 69 en 71 bevinden zich huurappartementen, bereikbaar via de bestaande trappen. Het pand op nummer 71 is een Rijksmonument en biedt ruimte aan kleine appartementen met een geringe hoogte. Aan de achterzijde zijn nieuwe balkons toegevoegd die op het zuiden aan de binnentuin liggen.

Uitgangspunten koop:
– Vraagprijs: € 575.000,- kosten koper;
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
– De woning is 65 m² groot conform NEN-2580 (meetrapport aanwezig);
– Balkon op het noordwesten van 5 m²;
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 195,- per maand;
– Oplevering in overleg, gewenste datum verkopers: begin januari 2022;
– Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

Uitgangspunten huur:
– Huurprijs: € 2.150,- per maand exc. GWL;
– Huurtermijn: onbepaalde tijd met een minimale periode van 12 maanden;
– Garantiestelling: twee maanden huur;
– Beschikbaar per: januari 2022;
– Het betreft een ongemeubileerde verhuur.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 575.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar periode Vanaf 2001 t/m 2010
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen In centrum
Indeling
Woonoppervlakte 65 m2
Bouwjaar periode Vanaf 2001 t/m 2010
Energie
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Soort Inpandig
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel

+ Lees meer