Ridderspoorweg 195

1032 LL Amsterdam

€425.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

49 m2

Bouwjaar

2015

Kamers

2

NIEUW IN DE VERKOOP – Bij binnenkomst in dit mooie 2 kamer appartement van 49 m2 op de 3e etage valt meteen de grote glazen pui en het prachtige uitzicht over het IJ en Johan van Hasseltkanaal op. Laten we ook het heerlijke terras van 14 m2 op het zuiden niet vergeten. de woning is bovendien smaakvol ingericht door een interieurarchitect met onder andere op maat gemaakte kasten en natuurstenen plavuizen vloer.

BESCHRIJVING & INDELING
Het complex “Black Jack” is een onderhoudsarm en bijzonder bouwproject (2015), waarbij vooral gelet is op duurzaamheid en energiebesparing(zonnepanelen). Zo zijn alle appartementen voorzien van systemen voor warmwater, vloerverwarming/koeling, ventilatie en warmteterugwinning.
Via de moderne centrale entree met 2 liften, bereik je de 3e etage en kom je via de hal met moderne badkamer en separaat toilet het appartement binnen. In de woonkamer met open keuken en eethoek, heb je door de glazen pui een fantastische uitzicht over Noord, het IJ en het centrum van Amsterdam! Opvallend is bovendien de plafondhoogte van 2,85 meter. De moderne open keuken is voorzien van een marmer aanrechtblad, een inductie kookplaat, recirculatie afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en Smeg dubbeldeurs koelkast met vrieslades. De glazen schuifpui geeft toegang tot het heerlijke zonnige terras op het zuiden, welk terras ook via de slaapkamer te bereiken is. De slaapkamer is voorzien van een grote kastenwand met garderobe.

KENMERKEN:
– Bijzonder appartement van 49 m2 op de 3e etage
– Duurzaam en onderhoudsarm complex “Black Jack” uit 2015
– Fantastisch uitzicht over Noord, het IJ en het centrum van Amsterdam
– Terras van 14 m2 op het zuiden
– Grote glazen schuifpui in de woonkamer en slaapkamer
– Lichte woonkamer met 2,85 meter hoog plafond en open keuken
– VvE €138 per maand incl. BTW
– Erfpacht eeuwigdurend tijdvak afgekocht vanaf 2064, tot dan is het erfpacht canon € 38 p.mnd + inflatie – 1 % (€ 462 per jaar)
– Externe berging 6 m2 op de 2e etage
– (Zonnepanelen, WKO, vloerverwarming en – koeling)

OMGEVING:
Het stadsdeel Noord en Buiksloterham is de laatste jaren enorm in opkomst. Er wordt veel gebouwd en het stadsdeel is constant in ontwikkeling. Er zijn veel voorzieningen voor kunst en cultuur zoals het Eye Filmmuseum en de Tolhuistuin. Op de begane grond van het complex zit het gezellige Klaproos. En ook op het NDSM terrein zijn verschillende horeca gelegenheden te vinden zoals Noorderlicht, Pllek en de IJ-Kantine. Ook vindt hier de maandelijkse vlooienmarkt in de IJ-hallen plaats. Verderop in de straat is Van Dijk en Co gevestigd, waar ze een verscheidenheid aan (vintage) meubels aanbieden en voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het winkelcentrum Mosveld. Ook liggen Café Ceuvel, de Van der Pekmarkt en Van der Pekplein op loopafstand met gezellige restaurantjes en cafés. Ook het Noorderpark ligt op loopafstand. In de nabije omgeving zijn er drie pont verbindingen met de rest van de stad en het Centraal Station. Met de komst van de Noord Zuidlijn is de verbinding met de rest van de stad nog eenvoudiger geworden. Ook is de Ring A-10 met de auto snel bereikbaar.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:
Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 425.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 2015
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan water
Indeling
Woonoppervlakte 49 m2
Energie
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Soorten verwarming Vloerverwarming geheel, Warmte terugwininstallatie
Buitenruimte
Tuintypen Zonneterras
Type Zonneterras
Oppervlakte 14 m2
Kwaliteit Fraai aangelegd
Positie Zuid
Bergruimte
Soort Inpandig
Parkeergelegenheid
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Plat dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Uitstekend
Waardering Uitstekend
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, Lift, Airconditioning, Schuifpui, Zonnepanelen

+ Lees meer