Potgieterstraat 17-2

1053 XP Amsterdam

€ 375.000 k.k.

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Oppervlak

43 m2

Bouwjaar

1891

Kamers

2

NIEUW IN DE VERKOOP – Potgieterstraat 17-2 – Ben je op zoek naar een leuk, eerste appartement op een toplocatie in Oud West met aparte slaapkamer en ruim balkon op het zuidoosten in de Da Costabuurt in Amsterdam. Dan ben je hier op het juiste adres. Met een klein beetje liefde en aandacht heb je hier helemaal je eigen plekje gecreëerd.

INDELING
Bij binnenkomst via het centrale trappenhuis kom je binnen in de woonkamer. Vanuit de eigen hal heb je toegang tot het appartement. Een heerlijke lichte open woonkamer met grote ramen. De separate slaapkamer is aan de stille achterzijde van het appartement gelegen. Ook beschik je over een heerlijk ruim balkon van ca. 1,70m diep aan de achterzijde van het appartement. Verder beschikt het appartement over een basiskeuken met gasfornuis, separate ijskast en wasmachine. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel en heeft een raam naar buiten.

OMGEVING
De woning is gelegen in Amsterdam Oud-West tussen de Kinkerstraat en De Clercqstraat. De potgieterstraat staat haaks op de Nassaukade welke bijna uitzicht heeft op de Singelgracht.
De Jordaan is op 5 minuten loopafstand, ook zijn ”De Hallen” en de Ten Katemarkt makkelijk te voet te bereiken. Verschillende leuke horeca gelegenheden aan de Blijderijkstraat bereik je met 2-3 min. loopafstand.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VVE bestaat uit 4 leden en is in beheer bij DK VvE beheer. De VvE is recent opgestart en er zal per heden worden gespaard. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement zal € 101,82 bedragen.

UITGANGSPUNTEN
– Beschikbaar: per direct;
– Gelegen op EIGEN GROND;
– Ruim balkon op het zonnige zuiden;
– In 2023 gesplitst in 4 appartementsrechten;
– VvE professioneel beheerd door DK VvE beheer;
– Als onderdeel van de koopakte wordt een niet-zelf-bewoond-clausule en ouderdomsclausule toegevoegd;
– Notaris: vaste projectnotaris Hartman LMH

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 375.000
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1891
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 43 m2
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Redelijk tot goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief