Olympiaweg 93B

1076 VT Amsterdam

€450.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

58 m2

Bouwjaar

1931

Kamers

3

NIEUW IN DE VERKOOP – Licht en goed onderhouden bovenwoning met een zonnig balkon gelegen op het zuid-oosten. Het balkon kijkt uit over de goed onderhouden en rustige binnentuin. De woning beschikt over twee goed bemeten slaapkamers, een ruime woonkamer en een berging op de zolderverdieping. Het appartement is gelegen in de populaire Stadionbuurt in Amsterdam Zuid met een ruim aanbod van dagelijkse voorzieningen en horecagelegenheden in de directe omgeving.

INDELING
Centrale entree met een zeer net en breed opgezet trappenhuis (onlangs gerenoveerd); entree naar de woning op de eerste verdieping, hal en woonkamer met zijkamer. De keuken is voorzien van een afwasmachine, combi oven magnetron en 4-pits gasfornuis en een wasmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot het zonnige balkon. Aan de achterzijde vind je de ruime master bedroom met inbouwkast aansluitend de badkamer met douche en een wastafel alsmede een separaat toilet. De ruime berging is gelegen op de zolderverdieping.

Bij deze woning is het nog mogelijk om 2 parkeervergunningen te verkrijgen.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in de Stadionbuurt. Deze buurt beschikt over veel gezellige cafés en restaurants. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar de Marqt of de Albert Heijn en de vele winkels aan de Beethovenstraat of het Stadionplein.
Het Vondelpark, Amsterdamse Bos en het Beatrixpark zijn nabij gelegen, net als diverse recreatiemogelijkheden en sportfaciliteiten.
Daarnaast heeft het appartement een zeer gunstige ligging ten opzichte van NS station Amsterdam Zuid, waar u een directe en snelle connectie heeft naar Schiphol. Uitstekende bereikbaarheid van de binnenstad met tram en bus.
De ring A-10 is binnen enkele autominuten te bereiken via de S108 en S109.

VVE
De VvE bestaat uit ca. 130 appartementsrechten en is in professioneel beheer bij de Alliantie. De VvE is actief en heeft een MJOP. De VVE bijdrage bedraagt momenteel € 119,71 per maand.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, het huidige tijdvak loopt tot en met 31 juli 2060 en is voor het huidige tijdvak afgekocht. Verkopers hebben reeds gebruik gemaakt van een overstap naar eeuwigdurende erfpacht. De canon na einde tijdvak is vastgeklikt op € 1.008,91 per jaar (prijspeil heden).

UITGANGSPUNTEN
– Vraagprijs € 450.000 kosten koper;
– Beschikbaar per direct;
– VVE bijdrage: € 119,71,- per maand;
– Erfpacht: afgekocht tot 31 juli 2060, overstap naar eeuwigdurende erfpacht;
– Notaris: keuze koper, koopovereenkomst conform model Ring Amsterdam.
– Niet zelfbewoningsclausule.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 450.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding Direct
Bouwvorm
Bouwjaar 1931
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 58 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief