Oldengaarde 16

1083 TJ Amsterdam

€325.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

45 m2

Bouwjaar

1962

Kamers

2

NIEUW IN DE VERKOOP – Gelegen op een rustige, maar centrale plek, in Buitenveldert bieden wij dit goed ingedeelde 2 kamer appartement aan. Het appartement is gelegen op de begane grond, beschikt over een tuin gelegen op het westen en is voorzien van 1 ruime slaapkamer. Op loopafstand van het appartement bereik je onder andere de Amsterdamse Zuidas en winkelcentrum Groot Gelderlandplein.

OMGEVING:
Het appartement is gelegen in het rustige Buitenveldert tussen het groen van het Amstelpark, het Gijsbrecht van Amstelpark en het Amsterdamse bos in, met volop mogelijkheden om te recreëren. Op loopafstand is het winkelcentrum Groot Gelderlandplein (zeven dagen per week geopend) met een groot aanbod van diverse winkels en horecagelegenheden. Ook is er een bioscoop in de buurt. Binnen enkele minuten van het appartement bevinden zich (Internationale) scholen, sportvelden, de Vrije Universiteit en het VU academisch ziekenhuis. Uitstekende verbinding met de ringweg A10 en openbaar vervoer (bus- tram en metro Rai en Zuid WTC). Ruime parkeergelegenheid voor de deur, er kunnen twee parkeervergunningen per adres verkregen worden.

INDELING:
De woning beschikt over een eigen toegangsdeur vanaf de straat. Je komt de woning binnen in de hal, vanuit hier heb je toegang tot alle vertrekken van de woning zoals de ruime slaapkamer aan de voorzijde, de badkamer, meter- en CV-kast alsmede de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde, beschikt over een open keuken met kookeiland en biedt toegang tot ze zonnige achtertuin.

VVE:
De vereniging van eigenaars bestaat uit 40 leden en wordt professioneel beheert door VVE beheer Amsterdam. De VVE beschikt over een digitaal leden portal, begroting en een gezonde onderhoudsreserve. De maandelijkse VVE bijdrage is momenteel € 107,62.

ERFPACHT:
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. Het huidige tijdvak loopt tot en met 15-08-2053, de canon is tot einde tijdvak afgekocht. Op de erfpacht zijn de Algemene Bepalingen uit 2000 van toepassing.

UITGANGSPUNTEN:
– Vraagprijs: € 325.000,- kosten koper;
– Beschikbaar in overleg:
– Bouwjaar: 1962;
– VVE bijdrage: € 107,62 per maand;
– Erfpacht: afgekocht tot en met 15 augustus 2053;
– Notaris: keuze koper, binnen de ring van Amsterdam.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 325.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1962
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 45 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Achtertuin
Type Achtertuin
Oppervlakte 18 m2
Positie West
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie

+ Lees meer