Nachtwachtlaan 352

1058 EM Amsterdam

€595.000 k.k.

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Oppervlak

101 m2

Bouwjaar

1974

Kamers

3

NIEUW IN DE VERKOOP – Ruim en licht hoek appartement met een waanzinnig uitzicht over het Rembrandtpark. Het appartement beschikt over twee, ruim bemeten, slaapkamers, 2 bergruimtes, een eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage en een zonnig en ruim balkon gelegen op het zuiden.

INDELING
Op de begane grond betreedt je het gebouw in de zeer fraaie en goed verzorgde entree, hier neem je de lift of trap naar de 5de verdieping. Op de 5de verdieping aangekomen tref je de entree naar het appartement. Je komt het appartement binnen in de open woonkamer, naast de entree bevinden zich twee inbouwkasten die gebruikt worden als garderobe en was- en droogruimte. Vanuit de woonkamer en het balkon heb je een geweldig uitzicht over het Rembrandtpark. De semi-open keuken is gelegen aan de woonkamer en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

De gang in het midden van het appartement biedt toegang tot het gasten toilet, de badkamer en beide slaapkamer die zijn voorzien van efficiënte inbouwkasten.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage, tevens wordt er door verkopers momenteel een tweede parkeerplaats gehuurd.

De woning beschikt over 2 externe bergruimtes, een bevindt zich op de begane grond en een op de verdieping van het appartement.

OMGEVING
Het complex is fantastisch gelegen aan het Rembrandtpark, aan de rand van de wijk de Baarsjes. Je loopt zo vanuit de algemene ingang het park in. Het park kenmerkt zich door de speelse wandelpanden, vijvers, groenvelden, bossen en kunt u er een kinderboerderij, een bouwspeelplaats en diverse buitensportvoorzieningen vinden. Vooral in de zomer voelt het park als een tuin die bij de woning hoort. De locatie combineert rust, ruimte, groen en privacy met op korte afstand gelegen de belangrijkste voorzieningen zoals de supermarkten (AH, Aldi, Lidl) en diverse speciaalzaken. Vanaf hier zit u zo op de Ring A-10 met dichtbij kantorenlocaties (o.a. Zuidas), Schiphol, diverse ziekenhuizen, de binnenstad en het Rembrandt- en Vondelpark. Station Lelylaan is om de hoek gelegen voor trein- en metroverbinding maar ook bus en tramhaltes zijn vlakbij.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, de canon is lang vooruitbetaald tot en met 15 september 2094. Op de erfpacht zijn de algemene bepalingen uit 1994 van toepassing.

VVE
De vereniging van eigenaars is in professioneel beheer bij Delair VVE beheer, zij verzorgen de administratie. Het complex is voorzien van blokverwarming, daarom is de maandelijkse VVE bijdrage € 222,53 exclusief een voorschot voor de stookkosten. Voor de parkeergarage wordt er apart een VVE bijdrage betaald, deze bedraagt momenteel € 22,44 per maand.

UITGANGSPUNTEN
– Vraagprijs: € 595.000,- kosten koper;
– Beschikbaar: in overleg;
– Energielabel C;
– Erfpacht afgekocht tot en met 15-09-2094;
– VVE bijdrage: € 222,53 per maand voor de woning; € 22,44 per maand voor de parkeerplaats;
– Notaris: keuze koper.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 595.000
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1974
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 101 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming Blokverwarming
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Parkeergarage, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift

+ Lees meer