Lijnbaansgracht 290B + PP

1017 RM Amsterdam

€1.080.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

148 m2

Bouwjaar

1865

Kamers

3

NIEUW IN DE VERKOOP – Op een geweldige plek in Amsterdam, De Weteringschans, bieden wij dit unieke bovenhuis aan van circa 117 m2. De woning is gelegen op eigen grond met uitzicht over de prachtige Lijnbaansgracht. Daarnaast is hierbij INBEGREPEN een multifunctionele studioruimte van 29 m2 aan de Tweede Weteringdwarsstraat (t.w.v. € 150.000,-). Deze studio kan gebruikt kan worden als atelier, kantoor of parkeerplaats.

LIGGING
Lijnbaansgracht is gelegen in De Weteringschans, een historische straat en gracht in het centrum van Amsterdam. Het is een bruisende en levendige buurt met een karakteristieke mix van culturele bezienswaardigheden, horecagelegenheden en recreatiemogelijkheden. De Weteringschans is bekend om zijn culturele bestemmingen waaronder het Rijks Museum, Van Gogh museum en het concertgebouw op loopafstand.

INDELING
Entree op de eerste verdieping van het gebouw. Vanuit de hal bereik je de eetkamer met open keuken in het midden van de woning. De slaapkamer met aansluitende badkamer zijn gelegen aan de achterzijde waar je uitkijkt op de Tweede Weteringdwarsstraat. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een ensuite werkkamer. Vanuit de woonkamer heb je een geweldig uitzicht over de Amsterdamse grachten en de Weteringschans.

Tweede Weteringdwarsstraat
De multifunctionele ruimte aan de achterzijde beschikt over een eigen entree vanuit de Tweede Weteringdwarsstraat. De ruimte is zeer recentelijk gerenoveerd en beschikt deels over eigen voorzieningen. De ruimte is zeer geschikt als gebruik voor kantoorruimte, studio, atelier of parkeergelegenheid. Het is bespreekbaar om het appartement exclusief de extra ruimte aan te kopen indien hier geen interesse in is.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VVE bestaat uit 3 leden en is bij de leden in eigen beheer. Het gebouw is recentelijk voorzien van een nieuwe fundering en in 2022 heeft er gevelherstel plaatsgevonden.

UITGANGSPUNTEN
– 117 m2 + studio/atelier/parkeerplaats van 29 m2 op de Tweede Weteringdwarsstraat (t.w.v. € 150.000,-);
– DE STUDIO IS NADRUKKELIJK NIET LOS TE KOOP! Enkel in combinatie.
– Beschikbaar: per direct;
– Gelegen op EIGEN GROND;
– Gebouw voorzien van een nieuwe fundering;
– Het betreft een gemeentelijk monument;
– Notaris: keuze koper.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 1.080.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1865
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 148 m2
Energie
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbelglas, Geen isolatie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief