Le Mairekade 66

1013 CD Amsterdam

€ 300.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

35 m2

Bouwjaar

1985

Kamers

1

Le Mairekade 66, 1013 CD Amsterdam

LEUK EN GOED INGEDEELDE STARTERSWONING GELEGEN OP BEGANE GROND VAN EEN KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX, DICHT BIJ HET CENTRUM, WESTERPARK EN DE HOUTHAVENS.

Ben jij opzoek naar jouw eerste eigen appartement? Dan mag je deze kans niet missen! Deze leuk studio ligt in de Spaarndammerbuurt met het Westerpark als achtertuin.

TOUR
Begane grond:
Gemeenschappelijk entree. De centrale hal biedt toegang naar het appartement die op de begane grond ligt.
Via de voordeur kom je aan in de hal, welke ruimte biedt voor een kapstok en schoenen en toegang geeft tot de woon-slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet, mechanische ventilatie en wasmachineaansluiting. De woonkamer is licht door de vele ramen aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich het slaapgedeelte.

LET OP:
De indeling op de plattegrond is nog de oude indeling. De huidige bewoner heeft de slaapkamer naar de achterzijde verplaatst en een nieuwe keuken geplaatst op een andere plek.

LOCATIE
De Spaarndammerbuurt, Westerpark, is mede door de komst van de Houthavens en de verkeersontlasting door de Spaarndammertunnel razend populair geworden. Tal van winkels en restaurants zijn op loopafstand te vinden, maar ook het Haarlemmerplein en de Jordaan liggen op enkele fietsminuten afstand. Diverse cafés en restaurants liggen op enkele minuten loopafstand zoals; Bar Mick, De Walvis, Rayleigh & Ramsay wijnbar, Compartir, Pinsa’s & Bar Kantoor. De Jumbo, Albert Heijn, Gall & Gall en tal van andere winkels zijn op loopafstand te vinden in de straat. Ben je een hardloper of hou je van de zon, het Westerpark is ook om de hoek! In het park worden meerdere culturele evenementen en markten georganiseerd en je kunt er heerlijk ontspannen in de diverse horecagelegenheden. Het openbaar vervoer is op loopafstand en je bent binnen een paar fietsminuten op het Centraal Station. Bij het nabijgelegen Westergasterrein en het Westerpark kan je heerlijk recreëren of naar de bioscoop in het Ketelhuis en de Movies. Daarnaast zit je met het pontje snel op de hippe NDSM-werf in Amsterdam-Noord, fiets je zo naar de Jordaan of naar de Haarlemmerdijk.

GROND
Het appartement is gelegen op grond van de Gemeente Amsterdam. Er is sprake van Voortdurende erfpacht. De erfpacht is afgekocht tot 2035. Er ligt een gunstige aanbieden van de Gemeente Amsterdam voor het afkopen of vastklikken van de eeuwigdurende erfpacht.

VERENIGING VAN EIGENAREN
+ Actieve en gezonde VvE, bestaande uit 56 appartementen;
+ Professioneel beheerd door VvE beheer Amsterdam;
+ Meerjaren Onderhoudsplan en reservefonds aanwezig;
+ Maandelijkse bijdrage €80,85 per maand;

KENMERKEN
+ Bouwjaar 1985;
+ Woonoppervlakte 35m², NEN 2580 rapport aanwezig;
+ Energielabel C;
+ Externe (gezamenlijke) berging;
+ Goed geïsoleerd, waaronder dubbelglas;
+ Keuken en CV ketel uit 2022, rookgas kanaal recent vervangen;
+ Houten vloer gelegd in 2020;
+ Oplevering kan snel.

WONINGDOSSIER
Onderstaande documenten zijn beschikbaar via Move.nl:
1. Akte van Levering;
2. Akte van splitsing:
3. Vragenlijst B;
4. Lijst van Zaken;
5. Notulen 2023;
6. Notulen 2024;
7. Jaarrekening 2023:
8. Meerjaren Onderhouds en spaarplan 2024-2039:
9. Begroting 2025;
10. Polis opstalverzekering;
11. NEN 2580 Meetrapport;
12. Plattegrond nieuwe indeling;
13. Energielabel C;
14. PIP Erfpacht.

BEZICHTIGEN & BIEDEN
Wil je deze parel graag bezichtigen? Bel dan ons kantoor of stuur een mail. De verkopende makelaar Rosalie Zuidema geeft je graag een rondleiding in deze knusse woning. U ontvangt van ons een bevestiging van de afspraak en een link naar het digitale woningdossier Move.nl. Via dit portaal kunt u de documenten bekijken en een bod uitbrengen.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:
Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 209 1911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 300.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1985
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte 35 m2
Energie
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Parkeergarage, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Redelijk tot goed
Waardering Redelijk tot goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief