Lanseloetstraat 18-3

1055 BE Amsterdam

€460.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

57 m2

Bouwjaar

1940

Kamers

3

NIEUW IN DE VERKOOP – Uitstekend onderhouden 3 kamer appartement aan de rand van het Erasmuspark. Dit goed ingerichte appartement beschikt over een heerlijke lichte woonkeuken, twee zeer ruime slaapkamers, een balkon op het oosten en biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een dakterras. Door de goede staat van onderhoud is de woning direct te betrekken! Het appartement heeft in 2022 een lichte trendy renovatie gehad waarbij nieuwe deuren, keukenblad en badmeubel zijn geplaatst.

INDELING
Je betreedt de woning op de vierde verdieping van het gebouw. De binnenkomst is in de hal van de woning, en vanuit de hal heb je direct toegang tot de badkamer (voorzien van vloerverwarming) en de slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Vanuit beide slaapkamers heb je toegang tot het balkon, gelegen op het oosten. De open woon- en eetkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt uitzicht over het water en het Erasmuspark. Het gehele appartement is voorzien van een authentieke houten vloer. Er zijn verschillende varianten te bedenken voor de opgang naar het, nog te realiseren, dakterras. De VVE heeft reeds ingestemd met de aanleg van een dakterras.

OMGEVING
Het appartement ligt naast het Erasmuspark in de wijk Bos en Lommer. Op loopafstand bevindt zich een breed winkelaanbod (o.a. Bos en Lommerweg en Jan Evertsenstraat) en veel leuke restaurants, waaronder de Spaghetteria, lunchcafé ‘Terrasmus’ in het Erasmuspark en taqueria ‘Mas Mais’. Op loopafstand ligt het Westerpark en het is slechts 10 minuten fietsen naar het centrum. Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (Ring A10, afslag s104/s105) en openbaar vervoer. Zowel de metro, bus en tram als het station Sloterdijk liggen binnen handbereik. Het appartement is gelegen in een rustige en doodlopende straat die grenst aan het water en biedt direct toegang tot het park.

ERFPACHT
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, het betreft een voortdurend recht van erfpacht. Het huidige tijdvak loopt tot en met 31 juli 2064. De canon bedraagt momenteel € 744,51 per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd. Op de erfpacht zijn de algemene bepalingen 2000 van toepassing. VERENIGING VAN EIGENAARS Het appartementsrecht maakt onderdeel uit van een professioneel beheerde VVE. De vereniging beschikt over een begroting, jaarrekening en een MJOP. De VVE bijdrage bedraagt momenteel € 100,- per maand.

UITGANGSPUNTEN
– Vraagprijs: € 460.000;
– kosten koper;
– Beschikbaar: in overleg, levering in januari 2024 ivm vrijstelling overdrachtsbelasting is mogelijk;
– 57 m2, gemeten conform NEN2580;
– Mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras;
– VVE bijdrage: € 100,- per maand;
– Notaris: keuze koper.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging: Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 460.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1940
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 57 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief