Lange Heul 714

1403 PD Bussum

€249.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

68 m2

Bouwjaar

1965

Kamers

3

Een hele poos geleden kocht ik mijn appartement met het plan om binnen vijf jaar wel te gaan verhuizen. Niet wetend hoe fijn en goed ik het ging hebben en daarvan de waarde steeds meer begon in te zien. Inmiddels is dat bijna 16 jaar geleden !

Wat mij als eerste vooral opviel is de hoeveelheid licht aan weerszijden van het huis.

Aan de galerijzijde is bij elke ruimte een raam aanwezig, gelegen op het oosten, zodat wakker worden heerlijk ontspannen is. Als je de gordijnen opendoet zie je meteen wat voor weer het gaat worden die dag. Door dit uitzonderlijk vrij uitzicht over het grasveldje met speeltuin richting de heide kan je in de verte al zien hoe de zon de straat en de hei verlicht.

Onwijs leuk om te zien als in de winter sneeuw gevallen is, ik al heel vroeg in de ochtend, iedereen vanuit Bussum een wandeling zie maken om de eerste te willen zijn in vers sneeuw.

Het uitzicht aan de woonkamerzijde in combinatie met de eetkamer met balkon (wat voorheen de vierde slaapkamer is geweest) gelegen op het westen, heeft mij altijd heel erg uitgenodigd om juist de balkondeur lekker vaak open te hebben op de mooie dagen. Bovendien geeft het westen op deze derde woonlaag je die heerlijke zomerse avond waarvan je zeker tot na half elf van de ondergaande zon kan genieten op het balkon. Als er één plek is waar ik vaak gezeten heb met mijn vriendin en vrienden, is het wel het balkon!!

Na 16 jaar fijn gewoond te hebben, gaan mijn vriendin en ik samen dichterbij de zee wonen. Onze passie is surfen en willen ook sneller in zee kunnen liggen als de golven goed zijn. Met liefde en weemoed laten we dit appartement, wat meer voelt als ons huisje achter aan de volgende bewoners.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 249.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1965
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
Indeling
Woonoppervlakte 68 m2
Energie
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbelglas
Soorten verwarming Blokverwarming
Soorten warm water Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Soort Box
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Plat dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel, Glasvezel kabel, Natuurlijke ventilatie

+ Lees meer