Jan van Riebeekstraat 26-2

1057 ZZ Amsterdam

€535.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

60 m2

Bouwjaar

1925

Kamers

2

NIEUW IN DE VERKOOP – Jan van Riebeekstraat 26-2 Amsterdam. Welkom in dit heerlijk lichte en sfeervolle 2-kamer appartement gelegen in de bruisende buurt ‘De Baarsjes’. De woning is 60 m2 groot, gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een ruim balkon aan de achterzijde met uitkijk op een groene binnentuin. Het appartement is zeer ruimtelijk ingedeeld, heeft veel karakteristieke details en verkeert in goede staat van onderhoud.

INDELING
Je betreedt het pand in de hal van de woning. Vanuit hier heb je toegang tot de lichte badkamer (voorzien van vloerverwarming), een separaat toilet en een opbergkast met ruimte voor een wasmachine en droger. De ruime woonkamer strekt over de gehele lengte en geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde middels openslaande deuren. De keuken en eetkamer bevinden zich aan de achterzijde en worden opgedeeld door een statige en-suite met opbergkast. De moderne woonkeuken is voorzien van greep-loze witte kasten en diverse inbouwapparatuur; waaronder een afwasmachine, ijskast, vriezer, 5-pits gasfornuis en een oven. De lichte zitkamer vind je aan de voorzijde. In zowel de keuken als de zitkamer is een zwarte, marmeren schouw aanwezig. De ruime slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed en is voorzien van twee inbouwkasten.

De woning beschikt over een ruime zolderberging van circa 11 m2.

OMGEVING
De Jan van Riebeekstraat is gelegen in stadsdeel Amsterdam West (de voormalige “Baarsjes”) in de gewilde Chassébuurt. De sfeervolle Admiralengracht is om de hoek waar de bootjes voor de deur in de gracht liggen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt. Diverse supermarkten, waaronder een Albert Heijn (250m), de bekende bakker Fort Negen en een kaas- en visboer zijn op loopafstand te vinden. De buurt is een gewilde plek in de stad met veel restaurants, cafés en een diversiteit aan winkels. Ook De Hallen en de Ten Kate markt zijn in de buurt gelegen. Voor een rondje hardlopen kun je kiezen uit het Rembrandtpark, het Erasmuspark of het Vondelpark!

Op loopafstand vind je diverse tram- en buslijnen. De woning is tevens goed per auto bereikbaar vanaf de Ring A-10 en je vindt voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

VVE
De vereniging van eigenaars bestaat uit in totaal 4 appartementsrechten. Het beheer van de VVE is professioneel uitbesteed en wordt actief beheert. De VVE bijdrage is momenteel vastgesteld op € 111,01 per maand. De VVE beschikt over een MJOP en een ruim reservefonds voor aankomend onderhoud.

ERFPACHT
De woning is gelegen op gemeentelijker erfpachtgrond. De jaarlijkse erfpacht bedraagt momenteel € 311,80 en wordt jaarlijks geïndexeerd. Het huidige tijdvak loopt tot en met 15-12-2049.

UITGANGSPUNTEN
– Vraagprijs: € 535.000,- kosten koper;
– Beschikbaar: in overleg;
– 60 m2, gemeten conform NEN2580;
– Externe berging van circa 11 m2;
– VVE bijdrage: € 111,01 per maand;
– Energielabel: C;
– Erfpacht: jaarcanon € 311,90, tijdvak t/m 15-12-2049;
– Notaris: keuze koper, binnen de ring van Amsterdam.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 535.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1925
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 60 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief