Jan Tooropstraat 101

1382 WB Weesp

€400.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

106 m2

Bouwjaar

1989

Kamers

3

NIEUW IN DE VERKOOP – Heerlijk licht 3 kamer appartement centraal gelegen in Weesp. Het appartement is gelegen op loop- en fietsafstand van het historisch centrum van Weesp en het NS station. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein.

INDELING
Entree van het appartement op de eerste verdieping bereikbaar met de trap en lift. Je betreedt de woning in de hal welke is voorzien van een garderobe. Vanuit de hal heb je toegang tot beide slaapkamers, de badkamer, separaat toilet en de woonkamer. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel. De woonkamer beschikt over een open keuken en biedt direct toegang tot het zonnige balkon gelegen op het westen.

Het appartement beschikt over een externe bergruimte gelegen op de begane grond. Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing en een keurig niveau van afwerking.

OMGEVING
Het appartement is gelegen nabij het historische standscentrum van Weesp. Weesp is gelegen aan rivier de Vecht en ligt op circa 15 kilometer van Amsterdam. Weesp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, hierdoor heeft de stad veel historische charme met veel vestingwerken, grachten en stadspoorten.

Deze locatie is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het treinstation Weesp is een belangrijk knooppunt met directe verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Schiphol en andere steden in Nederland.

UITGANGSPUNTEN
– vraagprijs: € 400.000,- kosten koper;
– metrage: 106 m2, gemeten conform NEN 2580;
– Eigen parkeerplaats op bijlgelegen parkeerterrein;
– beschikbaar: per direct;
– VVE bijdrage: € 190,- per maand;
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing;
– Projectnotaris: Hartman LMH te Amsterdam.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 400.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1989
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 106 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Op eigen terrein
Soorten Parkeerplaats
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief