Jan ter Gouwweg 58

1412 HC Naarden

€795.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

124 m2

Bouwjaar

1930

Kamers

7

Met een kind van amper één jaar oud en een tweeling op komst, zijn wij oktober 2004 vanuit Den Haag op de Jan ter Gouwweg 58 neergestreken. Aan de buurt -het Rembrandtkwartier met het ‘meertje van Vlek‘ centraal in het midden- had een van ons al warme herinneringen, aangezien hij daar gedurende zijn gehele jeugd is opgegroeid.

Het is een groene, veilige en kindvriendelijke buurt. Er zijn meerdere goede basis- en middelbare scholen op loop- of fietsafstand. Treinstation Naarden-Bussum biedt een directe verbinding met Amsterdam en andere grote steden. Winkels, supermarkten, restaurantjes en kroegen in Bussum en Naarden-Vesting maken het leven hier bijzonder aangenaam. Er zijn meerdere sportvelden (o.m. hockey, voetbal en rugby). Een uurtje met of zonder hond rond de Vesting wandelen verveelt nooit. En voor de watersporters zijn het Gooimeer en Markermeer om de hoek.

Gedurende de twintig jaar dat wij hier hebben gewoond is het huis meegegroeid. Er zijn vele professioneel uitgevoerde verbouwingen geweest, waar wij tot op de dag van vandaag plezier van hebben. Op de begane grond is de indeling van de hal aangepast, waardoor meer ruimte is gecreëerd. De serre is in jaren ’30 stijl vernieuwd met onder meer een schuifseparatie met glas-in-lood. De slim uitgetekende open keuken biedt alles wat een enthousiaste amateur kok zich kan wensen. De eerste verdieping heeft een aparte w.c. gekregen, waardoor de gemoderniseerde badkamer in ruimte kon winnen. Op de tweede verdieping zijn twee extra kamers gerealiseerd, een plek voor de wasmachine en droger, en een kleine maar uitstekend functionerende natte cel met alles erop en eraan.

Buiten vóór is een stevig fietsenhok geplaatst met plek voor vele fietsen. Buiten achter staat sinds vijf jaar een wat wij noemen ‘puber-chill plek’: een grote chalet-achtige hut met terras, waar de avondzon uitnodigt om relaxed een drankje te drinken. De tuin zelf geeft een mooie doorkijk naar achteren en kan natuurlijk ook worden gebruikt om een balletje over en weer te trappen.

Wij hebben hier met zijn vijven met enorm veel plezier gewoond. Omdat plots alle drie de kinderen nu volwassen zijn en uitvliegen, is het voor ons een mooi moment om nieuwe avonturen aan te gaan!

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 795.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1930
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Perceel oppervlakte 260 m2
Woonoppervlakte 124 m2
Energie
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
CV ketel type Nefit TopLine HR
Buitenruimte
Tuintypen Achtertuin, Voortuin, Zonneterras
Type Achtertuin
Oppervlakte 120 m2
Kwaliteit Verzorgd
Positie Noordoost
Bergruimte
Soort Aangebouwd steen
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Zadeldak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Rookkanaal, Dakraam, Glasvezel kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief