J.J.H. Verhulstlaan 14

1401 CT Bussum

€675.000 k.k.

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Oppervlak

Bouwjaar

Kamers

Prachtige bouwkavel van 769m2 voor het realiseren van een royaal vrijstaande villa op een top locatie in het Brediuskwartier aan J.J.H. Verhulstlaan 14 te Bussum. De beelden bij deze aanbieding zijn slechts een indicatie. Koper is vrij om zelf een mooie woning te bouwen wat binnen het aangepaste bestemmingsplan valt.

Het betreft hier een kavel waarvoor een omgevingsvergunning wordt verleend om af te wijken van het bestemmingsplan waarmee het mogelijk wordt om een nieuw gebouwde vrijstaande villa te realiseren conform schetsontwerp en welstandsnota van de gemeente. Het gaat hier om een kavel van 769m² eigen grond. Het bouwvlak is circa 124 m² groot, let wel dit is het bouwoppervlak/de bouwvlek en met een eerste en tweede verdieping alsmede een souterrain is het woonoppervlakte al meer dan 400m2! Voor de villa geldt een maximale goothoogte van 6 meter en maximale bouwhoogte van 11 meter. Naast de woning dient een bijgebouw te worden gerealiseerd met kap.

Kenmerken:
Kaveloppervlakte: 769m2
Bouwoppervlak: ca. 124m2
Goothoogte 6 meter
Nokhoogte: 11 meter
Overdrachtsbelasting: 2%

Op dit moment staat er op het perceel een gedeelte van het huis J.J.H. Verhulstlaan 14. Voor dit pand is een sloopvergunning aangevraagd.

Planning:
Levering zal vermoedelijk plaatsvinden in september/oktober. Dit is afhankelijk van de te verlenen omgevingsvergunning voor afwijken van bestemmingsplan t.b.v. deze nieuwbouwwoning.

Bijzondere voorwaarden verkoop
Verkoop vindt plaats onder de opschortende voorwaarden dat er sprake is van:
* onherroepelijk omgevingsvergunningen (2) voor het afwijken van het bestemmingsplan om twee nieuwbouwwoningen (J.J.H. Verhulstlaan en Amersfoortsestraatweg) te realiseren;
* onherroepelijk omgevingsvergunning voor de verbouw van de bestaande woning (1904) en voor de sloop van het pand uit 1914;
* onherroepelijke huisnummerbesluiten.

Enkele bijzonderheden:
– Verplichting om bepaalde bomen te laten staan.
– Kavelgrenzen worden uitgezet.
– Afspraken met derden en de gemeente dient koper over te nemen.

Disclaimer: De afgebeelde tekeningen, impressies en plattegronden zijn slechts impressies. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Koper koopt grond met aanwezige groen en opstallen en dient zelf zorg te dragen voor de sloop, het uitwerking van het ontwerp en het verkrijgen van de benodigde omgevingsvergunning.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 675.000
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwvorm Niet van toepassing
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Perceel oppervlakte 769 m2
Energie
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Huidige bestemming bouwgrond
Voorzieningen

+ Lees meer