Geldersekade 97

1011 EM Amsterdam

€2.500.000 k.k.

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Oppervlak

437 m2

Bouwjaar

1600

Kamers

12

NIEUW IN DE VERKOOP – Op een geweldige plek in het historische centrum van Amsterdam bieden wij dit Rijksmonumentale grachtenpand aan. Het object is niet gesplitst en bestaat momenteel uit twee appartementen en is volledig onderkelderd. Het appartement gelegen op de begane grond is momenteel verhuurd maar kan per uiterlijk juli 2023 leeg en vrij van huur worden opgeleverd. Het pand is gelegen op eigen grond.

OMGEVING
De Geldersekade is gelegen in het historische centrum van Amsterdam. Het is een van de oudste grachten die de stad rijk is. Van de 110 panden op de Geldersekade zijn er maar liefst 67 een Rijksmonument. De Geldersekade bevindt zich midden in het culturele hart van de stad op enkele minuten lopen van Amsterdam Centraal Station. Op loopafstand bevinden zich talloze restaurants, het Waterlooplein, het Marine terrein, de Stopera, de Nieuwe Bibliotheek, het Muziekgebouw, Nemo en het Scheepvaartmuseum. Ook de bruisende Nieuwmarktbuurt ligt om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar de Albert Heijn, maar er zijn ook verschillende Aziatische supermarkten in de buurt. Op zondag is de wekelijkse markt op de Nieuwmarkt. Kortom, een buurt waar veel te beleven is.

GELDERSEKADE 97
Het rijksmonument bestaat uit twee appartementen met beide een eigen opgang. De woning op de begane grond beschikt over 4 goed bemeten slaapkamers, een ruime woonkamer en badkamer en heeft een patio als buitenruimte aan de achterzijde.

De woning gelegen op de tweede, derde en vierde verdieping beschikt over 4 ruime slaapkamers, een eetkeuken met toegang tot het dakterras, een eet- en zitkamer. De zolder van het pand biedt ruim voldoende bergruimte.

Het gehele pand is onderkelderd en heeft een eigen opgang direct van de straat.

UITGANGSPUNTEN
– Vraagprijs: € 2.500.000,- kosten koper;
– Beschikbaar: in overleg;
– Rijksmonument;
– WOZ waarde: € 3.531.000,- waarde peildatum 1-1-2021;
– Notaris: keuze koper.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 2.500.000
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1600
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Perceel oppervlakte 145 m2
Woonoppervlakte 437 m2
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Patio atrium
Type Patio atrium
Oppervlakte 13 m2
Kwaliteit Verzorgd
Positie Noordoost
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeergarage
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Natuurlijke ventilatie

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief