Eosstraat 7I

1076 DK Amsterdam

€475.000 k.k.

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Oppervlak

79 m2

Bouwjaar

Vanaf 1906 t/m 1930

Kamers

4

Aangeboden wordt in Amsterdam zuid een royaal 3-kamer (voormalig 4-kamer) appartement( 79 m2) met balkon en eigen entree gelegen op de 1e verdieping.

Het appartement is gelegen in de Stadionbuurt en ligt op een steenworp afstand van het Olympisch Stadion en het vernieuwde Stadionplein. Ook het Vondelpark, station Zuid WTC (1 halte naar Schiphol) en het Amsterdamse Bos zijn met circa 5 minuten fietsen bereikbaar.
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Stadionplein, wat recent ontwikkeld is tot een stadsplein met diverse winkels en horecagelegenheden, alsmede een hotel en een culinair museum. Ook op de nabijgelegen Amstelveenseweg zijn vele leuke restaurants en cafés te vinden.

Indeling:
Gemeenschappelijke portiekopgang met eigen entreedeur op de 1e verdieping met tochtportaal en garderobe. Bij binnenkomst een hal met ruime opbergkast, separaat toilet en toegang tot woonkamer en zij-/slaapkamer (authentieke schuifdeuren met glas in lood). Daarnaast is via de hal de royale slaapkamer met aangrenzend balkon (ligging zuid/zuid-oost) en de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en opstelplaats voor wasmachine en boiler. De woonkeuken biedt door de openslaande deuren naar twee Franse balkons uitzicht over de binnentuin.

VVE:
Vereniging van Eigenaars Eosstraat 7-9 en Hestiastraat 59-77 (oneven) te Amsterdam waarvan het beheer door een professionele beheerder wordt uitgevoerd. De maandelijkse bijdrage aan servicekosten bedraagt € 114,05.

Erfpacht:
Het complex (bouwjaar ca 1928) is gelegen op erfpachtgrond. De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 (5-jaarijkse aanpassing van canon) vastgesteld door de Gemeenteraad van Amsterdam zijn van toepassing. De canon over de periode 1 december 2017 tot 1 juni 2018 bedraagt € 383,90. De einddatum van het tijdvak van het erfpachtrecht is 31 mei 2052.

Bereikbaarheid:
Goed gelegen voor zowel eigen- en openbaar vervoer; zo is via de S108 de ringweg A10 snel bereikbaar en liggen de haltes van tram- en buslijnen op loopafstand.

Parkeren:
Er zijn 2 mogelijkheden: betaald parkeren of middels een parkeervergunning. Volgens informatie van de website van de gemeente Amsterdam geldt er per 1 december 2017 geen wachtlijst voor Zuid 2.2 en kan men twee parkeervergunningen per adres verkrijgen. Voor een laatste up date verwijzen wij u naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Omschrijving registergoed:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste verdieping, plaatselijk bekend te Amsterdam als Eosstraat 7-I (voorheen Stadionstraat 7-I). Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AC, complexaanduiding 1110-A, appartementsindex 2. Uitmakende het tien/vijfhonderd derde aandeel in de gemeenschap bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van dertien percelen grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, gelegen te Amsterdam aan de Stadionstraat (thans Eosstraat).

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 475.000
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar periode Vanaf 1906 t/m 1930
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte 79 m2
Bouwjaar periode Vanaf 1906 t/m 1930
Energie
Soorten verwarming Gaskachels
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen

+ Lees meer