Elisabeth Wolffstraat 81-1

1053 TT Amsterdam

€325.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

36 m2

Bouwjaar

1905

Kamers

2

NIEUW IN DE VERKOOP – Licht en sfeervol twee kamer appartement met twee balkon gelegen in de geliefde Elisabeth Wolffstraat. Het appartement beschikt over een goed bemeten slaapkamer, een ruime woonkamer en is gelegen op eigen grond.

INDELING:
Via het gemeenschappelijk trappenhuis is het appartement te betreden op de eerste verdieping van het gebouw dat bestaat uit 4 appartementsrechten. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een frans balkon met geweldig uitzicht over het Bellamyplein. De keuken en badkamer zijn gelegen in het midden van de woning. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en geeft toegang tot het balkon.

OMGEVING & BEREIKBAARHEID:
De woning is gelegen op een toplocatie in een rustige straat, midden in de bruisende buurt Oud-West, met de Ten Katemarkt om de hoek met dagelijks verse producten. Aan het einde van de straat zijn de Foodhallen met o.a. een bioscoop en een diversiteit aan leuke winkels. Daarnaast zijn er gezellige cafe’s en restaurants op o.a. de J.P. Heijestraat, de Clerqstraat, Kinkerstraat en Bellamyplein. Door de gunstige centrale ligging en alle faciliteiten op loopafstand is dit een erg gewilde buurt!

Goed bereikbaar met openbaar vervoer; op de Kinkerstraat en Bilderdijkstraat zijn meerdere tram- en bushaltes richting o.a. Amsterdam Centraal, Sloterdijk en het Leidseplein. Tevens prima gelegen ten opzichte van de ring A-10, deze is met de auto binnen ca. 10 minuten te bereiken.

EIGENDOM:
De woning is gelegen op eigen grond, er is geen sprake van erfpacht.

VVE:
De recent opgerichte vereniging van eigenaars is in professioneel beheer bij Gebroeders Boendermaker te Amsterdam. Er wordt een begroting en MJOP opgesteld. De maandelijkse VVE bijdrage zijn vastgesteld op € 75,-.

UITGANGSPUNTEN:
– Vraagprijs: € 325.000,- kosten koper;
– Beschikbaar: per direct;
– Gelegen op EIGEN GROND;
– VVE bijdrage: € 75,- per maand;
– Professioneel opgerichte en beheerde VVE;
– Notaris: Buma Algera Notariaat.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 325.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1905
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Perceel oppervlakte 72 m2
Woonoppervlakte 36 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
CV ketel type HR-107
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Plat dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel

+ Lees meer