Eerste Schinkelstraat 12-3

1075 TX Amsterdam

€700.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

96 m2

Bouwjaar

1884

Kamers

4

NIEUW IN DE VERKOOP – Op een geweldige plek in Amsterdam Zuid (Schinkelbuurt) bieden wij dit, charmante en sfeervol gerenoveerde, dubbel bovenhuis aan. De woning is gelegen op 1 minuut loopafstand van het Vondelpark, beschikt over een ruime en open woon- en eetkamer, 2 ruim bemeten slaapkamers en is gelegen op eigen grond.

INDELING
Entree van de woning op de tweede verdieping van het gebouw. In de hal op de derde verdieping tref je een separaat gasten toilet, een aparte ruimte voor de wasmachine / droger en toegang tot de woonkamer.
De woon- en eetkamer is ruim opgezet en beschikt over raampartijen aan de voor en achterzijde, hierdoor is de ruimte zeer licht en aangenaam. De stijlvolle keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uitgerust met onder andere een betonnen werkblad, Quooker kookkraan, dubbele oven en een bar met zit gedeelte aan het kookeiland. Aan de voorzijde van de woning tref je de gezellige zithoek over de volledige breedte van de woning. Aan de achterzijde heb je de mogelijkheid tot het plaatsen van een ruim balkon over de volledige breedte van het appartement. Vergunning voor een balkon is reeds in aanvraag.

De vierde verdieping is de slaapverdieping van de woning, hier vind je de beide slaapkamers en de badkamer. De master-bedroom is gelegen aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, ligbad, brede wastafel en een toilet. De vliering op de verdieping biedt veel opbergruimte. Een derde slaapkamer of studeerkamer is gemakkelijk te realiseren op de 3e verdieping zoals aangegeven in de optionele plattegrond.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in de bruisende Schinkelbuurt, hier tref je tal van verschillende horeca hotspots waaronder Gent aan de Schinkel, Schinkelhaven, Restaurant Blauw en Ron Gastrobar. Binnen enkele minuten loop je het Vondelpark in naar de grote speeltuin van de Vondeltuin.

De bereikbaarheid op deze locatie is zeer gunstig, zowel Station Amsterdam Zuid als de ringweg A10 bereik je binnen 5 minuten. Door het Vondelpark fiets je gemakkelijk naar het Centrum of Oud West.

VVE
De vereniging van eigenaars bestaat in totaal uit 4 leden en is bij de leden in eigen beheer. De VVE is actief en beschikt over een onderhoudsreserve, er is een MJOP aanwezig. De VVE bijdrage bedraagt momenteel € 150,- per maand.

UITGANGSPUNTEN
– Vraagprijs: € 700.000,- kosten koper;
– Gelegen op eigen grond;
– Beschikbaar: in overleg;
– Mogelijkheid tot het plaatsen van een ruim balkon aan de achterzijde;
– VVE bijdrage: € 150,- per maand;
– Metrage conform NEN2580: 96 m2;
– Notaris: keuze koper, binnen de ring van Amsterdam.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 700.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1884
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 96 m2
Energie
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen

+ Lees meer