Eerste Helmersstraat 212-1

1054 EN Amsterdam

€600.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

67 m2

Bouwjaar

1910

Kamers

3

NIEUW IN DE VERKOOP – In de meest favoriete buurt van Amsterdam, Oud-West, bieden wij dit goed onderhouden 3 kamer appartement aan. De woning is voorzien van 2 slaapkamers, 2 balkons en is turn-key.

INDELING

Middels eigen entree vanaf de straat bereik je de toegang tot het appartement op de eerste verdieping. Het appartement is zeer efficiënt ingedeeld, alle ruimtes worden optimaal benut. Vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken in het appartement zoals de slaapkamers aan de voor- en achterzijde, de badkamer/toilet en een separate was/droogruimte. De slaapkamer betreed je middels een gang met ingebouwde kledingkasten.

Het ruime balkon is gelegen aan de achterzijde en is zowel vanuit de woonkamer alsmede de slaapkamer toegankelijk. Aan de voorzijde is er een heerlijk zonnig Frans balkon. De woonkamer met open, luxe keuken, welke beschikt over inbouwapparatuur, strekt zich uit van voor tot achter waardoor je een heerlijke, lichte woning krijgt.

OMGEVING

De woning is gelegen aan de mooiste straat van de populaire Helmersbuurt, welke zich kenmerkt door breed opgezette straten en ruime stoepen met bomen. In de omgeving zijn diverse winkels, restaurants, koffie tentjes en hippe bars. Denk aan Barrica, Stach, Cafe Comodo, De Ebeling en de Foodhallen. Voor uw dagelijkse boodschappen bereikt u de supermarkt, slager, etc. lopend in 2 minuten. Het Vondelpark bereikt u lopend ook binnen 2 minuten, hier kunt u heerlijk wandelen of sporten. Met de fiets bereikt u binnen 10 minuten ongeveer elke plek in de Jordaan, het centrum en Amsterdam Zuid. Ook is de woning zeer gunstig gelegen met betrekking tot het openbaar vervoer en bent u binnen 5 minuten per auto op de Ring A-10.

VERENIGING VAN EIGENAARS

Het appartementsrecht maakt onderdeel uit van een professioneel beheerde VVE bestaande uit de Brederodestraat 107-109, Pieter Langendijkstraat 39-45, Eerste Helmersstraat 210-220, in totaal 44 leden. De VVE is financieel gezond en er wordt actief onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. De VVE bijdrage bedraagt momenteel € 126,45 per maand. De laatste vergadering dateert van februari 2023.

ERFPACHT

De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, de canon is niet afgekocht en bedraagt momenteel € 81,42 per jaar. Het huidige tijdvak loopt tot en met 15-04-2031, de erfpachtcanon wordt jaarlijks geïndexeerd. Verkopers zijn reeds overgestapt naar eeuwigdurende erfpacht. De erfpachtcanon bedraagt vanaf 2031 jaarlijks € 1375,- excl. indexering;
Deze akte behoort tot de woningdocumenten.

UITGANGSPUNTEN

– Beschikbaar: in overleg;
– Bijdrage VVE: € 126,45 per maand;
– Huidige erfpachtcanon € 81,42 per jaar;
– Overstap naar eeuwigdurende erfpacht afgerond;
– Erfpachtcanon bedraagt vanaf 2031 jaarlijks € 1375,- excl. indexering;
– Turn-key appartement;
– Balkon voor- en achterzijde;
– Een van de meest populaire buurten;
– Notaris: keuze koper, binnen de ring van Amsterdam.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 600.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1910
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte 67 m2
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Plat dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief