Eerste Goudsbloemdwarsstraat 14-3

1015 JW Amsterdam

€445.000 k.k.

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Oppervlak

44 m2

Bouwjaar

1994

Kamers

2

NIEUW IN DE VERKOOP – Recent gerenoveerd en zeer licht 2-kamer appartement gelegen in het hartje van de Jordaan. Het appartement is fraai afgewerkt, beschikt over 1 ruime slaapkamer en is gelegen op eigen grond!

Dit appartement is in 2015 volledig gerenoveerd en is voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur, ruime badkamer met inloopdouche en bad. Door het gehele appartement ligt een strakke dekvloer. De woning is 44 m2 groot, gemeten conform NEN2580, door de schuine wanden is het bruto vloeroppervlak aanzienlijk groter namelijk 59 m2. In overleg is het mogelijk om het aanwezige meubilair bij de koop in te nemen.

OMGEVING
Wonen in de Jordaan betekent wonen in een karakteristieke, iconische Amsterdamse buurt. Hier zijn alle nodige voorzieningen, en méér, in de buurt te vinden. Zo kunt u genieten van de diverse gezellige terrassen, de talloze restaurants, en het grote winkelaanbod. Vanzelfsprekend kunt u voor de dagelijkse boodschappen terecht bij diverse nabijgelegen supermarkten. Een beslist hoogtepunt is ook de welbekende Lapjesmarkt die in de straat wordt gehouden: deze markt staat bomvol kraampjes, wordt iedere maandagochtend gehouden en heeft die bekende Amsterdamse uitstraling.

Toe aan een dagje uit? U bent middenin het beroemde Amsterdamse centrum! In iedere straat en elk hoekje vindt u weer een nieuw restaurant of een gezellige terrasje. Daarbij staat het centrum vol met prachtige monumenten en musea. Vanuit de Westerstraat bereikt u al dit moois al met een klein stukje lopen.

INDELING
Middels het trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de tweede verdieping van het gebouw, vanuit hier heeft u een eigen opgang naar de derde etage van het gebouw. U komt binnen in het midden van de woonkamer welke is voorzien van een open keuken met toegang tot de keuken, badkamer en de slaapkamer aan de achterzijde van het gebouw. Tussen de woon- en slaapkamer treft u de ruime badkamer, een separate wasruimte alsmede de CV kast.

UITGANGSPUNTEN
– Vraagprijs € 445.000,- kosten koper;
– Beschikbaar: per direct
– Gelegen op eigen grond;
– 44 m2 conform NEN2580, bruto 59m2;
– Servicekosten: € 63,75,- per maand;
– VVE in professioneel beheer bij Delair VVE;
– Appartement volledig gerenoveerd in 2015;
– Notaris: keuze koper.

Het appartement is door verkoper zelf nooit bewoond, daarom is er een niet-zelfbewoningsclausule van toepassing op de koop.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 445.000
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1994
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 44 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel

+ Lees meer