De Liefde 4

1052 MZ Amsterdam

€700.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

85 m2

Bouwjaar

1992

Kamers

4

Ruim en goed ingedeelde 3-kamerappartement van circa 85 m² gelegen op de begane grond aan een prachtig (verborgen) hofje in Oud-West. Het complex De Liefde ligt tussen de Bilderdijkstraat en de Da Costakade. De woning is in 1992 gebouwd, gelegen op erfpacht grond en voorzien van alle gemakken: een moderne keuken, twee goede slaapkamers, berging (10 m2) en gemeenschappelijke binnentuin van ruim 250 m2, die slechts met drie appartementen wordt gedeeld.

Ben je nieuwsgierig en zoek je een ruime (gezins)woning op een rustig plekje midden in de stad? Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging!

INDELING 
Entree, ruime centrale hal, grote laundry/berging(en wasmachine aansluiting), separate WC, stookruimte en een gerenoveerde badkamer (met wastafel, separate douche en ligbad). Zeer ruime slaapkamer aan de achterzijde, welke mogelijkheid biedt tot splitsing voor een derde slaapkamer, tweede slaapkamer, strakke en ruim opgezette woonkamer, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het appartement is voorzien van dubbel glas en mooie houten vloer. 

LOCATIE
Oud-West is met de komst van het project de Hallen ongelooflijk hot. Hierdoor hebben ook de Bilderdijkstraat en de Kinkerstraat een geweldige positieve boost gekregen. Cafés, restaurants en hippe koffiebarretjes kom je hier op elke hoek van de straat tegen, goede voorbeelden zijn: Panache, HappyHappyjoyjoy, De Waterkant en hotel Morgan & Mees, zonder dat het ten koste is gegaan van alle gezelligheid van de warme bakkertjes en knusse koffiebarretjes. Dit alles maakt deze plek zo bijzonder, comfortabel en prettig om er te wonen. Ook de Jordaan ligt op loopafstand met haar Negen(winkel) Straatjes en de Jordanese gezellige bruine kroegen.

VERENIGING VAN EIGENAREN:  
De grootschalige Vereniging van Eigenaren is genaamd “VVE Gebouw de Liefde” en wordt professioneel beheerd. De servicekosten voor het betreffende appartement bedragen thans € 138,- per maand. De VVE is gezond, actief en er is een MJOP aanwezig. Het aandeel in de VVE is 91/10.220. 

EIGENDOMSSITUATIE:  
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. Het huidige tijdvak loopt tot 30 november 2042, de canon voor dit tijdvak is afgekocht. De Algemene Bepalingen uit 2000 zijn van toepassing. De aanvraag bij de Gemeente om over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht is tijdig (27 december 2019) ingediend. 

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlak circa 85 m2 (NEN ingemeten)
– Afgekochte erfpachtgrond t/m 2043, na 2043 bedraagt de canon € 1300,– per jaar.
– Overstap eeuwigdurende erfpacht tijdig ingediend.
– Separate berging van 10 m2 (NEN ingemeten).
– Actieve, gezonde en professioneel beheerde VVE.
– Aandeel in de VVE 91/10.220 deel.
– VVE bijdrage € 138,- per maand.
– Levering in overleg.
– Gemeenschappelijke binnentuin van ruim 250 m2.
– Geheel voorzien van dubbelglas.
– Notaris keuze koper.

VISCH & VAN ZEGGELAAR AMSTERDAM- 020 20 91 911

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 700.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1992
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 85 m2
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Achtertuin
Type Achtertuin
Oppervlakte 250 m2
Kwaliteit Verzorgd
Bergruimte
Soort Inpandig
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen

+ Lees meer