De Clercqstraat 134-1

1052 NP Amsterdam

€700.000 k.k.

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Oppervlak

86 m2

Bouwjaar

1931

Kamers

3

NIEUW IN DE VERKOOP – Turn-key 3 kamer appartement, voorzien van 2 ruime slaapkamers en balkon, gelegen in het gezellige Oud West. De woning heeft een unieke ligging op de hoek van De Clercqstraat en de Tweede Kostverlorenkade met uitzicht over de gracht. De woning verkeert in een uitstekende staat, is hoogwaardig gerenoveerd, en daarom direct te betrekken.

INDELING
Je betreedt de woning via het ruime en nette trappenhuis op de eerste verdieping. Bij binnenkomst heb je toegang tot nagenoeg alle vertrekken van de woning.
Bij binnenkomst in de woning heb je direct aan de linker- en rechterzijde de slaapkamers. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de linkerzijde met toegang tot heet zeer ruim bemeten balkon op het zonnige zuiden. De tweede slaapkamer aan de rechterzijde heeft tevens een klein balkon. In de kast op dit balkon is de CV-ketel geplaatst.
Als je vanuit de hal doorloopt heb je aan de rechterzijde een toilet. Daarnaast is het washok geplaatst. Vanuit de hal aan de linkerzijde heb je toegang tot de keuken. Een prachtig kook- en spoeleiland met een stenen werkblad heb je hier tot je beschikking. De open keuken is verder voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Aan het einde van de hal bevindt zich de badkamer. Hier beschik je over een luxe dubbele wastafel met sjiek meubel. Verder een ruime inloopdouche in een keurig contrasterend betegelde badkamer. Als je vanuit de keuken verder doorloopt kom je langs twee prachtige glas-in-lood ensuite deuren terecht in de woonkamer. De woonkamer heeft een zeer fijne lichtinval door de hoekligging. Samen met de mooie houten vloer geeft de woonkamer een fijne woonsfeer.
Vanuit de woonkamer heb je nog een derde balkon welke uitkijkt over de Kostverlorenvaart.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in het populaire Oud-West op enkele minuten fietsen van het Vondelpark en de Jordaan. Met de vele gezellige cafeetjes en restaurants in de buurt, is dit een perfecte woning voor mensen die optimaal van de stad willen genieten. Ook zijn er diverse supermarkten op loopafstand en de Albert Heijn op de Bilderdijkstraat zelfs op steenworp afstand. Voor de nodige ontspanning kunt u terecht in het om de hoek gelegen Bilderdijkpark of het nabijgelegen Vondelpark. Er zijn diverse tram- en buslijnen die u verbinden met alle windrichtingen van Amsterdam en regio. Per auto bent u binnen enkele minuten op de Ring A10 afslag S105.

VVE
De vereniging van eigenaars bestaat uit 5 leden en is in professioneel beheer. De VVE bijdrage bedraagt momenteel € 115,- per maand.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, verkoper heeft reeds gebruik gemaakt van de overstap naar eeuwigdurende erfpacht en gekozen om de canon vast te klikken voor het tijdvak vanaf 2038. De huidige canon bedraagt momenteel € 125,29 per jaar obv 1-jaarlijkse indexering tot 2038.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

UITGANGSPUNTEN
– Beschikbaar: per direct
– VVE bijdrage: € 115,- per maand;
– 2 slaapkamers;
– Ruime woonkamer met uitzicht over de gracht;
– drie balkons waarvan de grootste gelegen op het zuiden;
– Notaris: keuze koper, koopovereenkomst conform model Ring Amsterdam.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 700.000
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1931
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen In centrum
Indeling
Woonoppervlakte 86 m2
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Plat dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief