Crynssenstraat 65-3

1058 XV Amsterdam

€400.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

54 m2

Bouwjaar

1928

Kamers

4

NIEUW IN DE VERKOOP – Op het leukste deel van de Crynssenstraat, op de hoek van de Postjeskade, ligt dit goed onderhouden en recent gerenoveerde appartement. Het 4-kamer appartement met ruime berging op de zolder ligt op de derde verdieping en heeft door de bijna hoek ligging een fraai uitzicht.

INDELING
Ruime hal, met aan de voorzijde van het appartement een ruime woonkamer, aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers en een keuken met diverse inbouw apparatuur. De badkamer is in het midden gesitueerd. Aan de zijkant aan de voorzijde is de derde slaapkamer gesitueerd. Tot slot is op de zolderverdieping een berging tot de beschikking met aansluiting voor wasmachine en droger.

OMGEVING
De woning ligt in het gezellige stadsdeel West – De Baarsjes, in een rustige straat maar om de hoek van het levendige Amsterdam. Op enkele minuten lopen ligt het Rembrandtpark en eveneens op loop-/fietsafstand ligt het Vondelpark. In de directe omgeving bevinden zich vele leuke, trendy restaurants en cafés zoals Café Goldmund, Restaurant Daalder, Bar Tack en Bar Kosta. De Postjesweg, J.P. Heijestraat en Kinkerstraat beschikken over een divers aanbod aan winkels en boetiekjes. Het stadscentrum is binnen 10 minuten te bereiken. De ligging ten opzichte van openbaar vervoer verbindingen is gunstig, Station Lelylaan ligt op nog geen 10 minuten fietsen en met de auto is de Ring A10 ook goed te bereiken.

VVE
De VVE bestaat uit enkel huisnummer 65 welke in 1974 is gesplitst in 4 appartementsrechten. De VvE is in professioneel beheer bij QUADYCK. De servicekosten bedragen € 155,21 per maand. In de servicekosten zitten de opstalverzekering, reservering voor groot onderhoud, dagelijks onderhoud, etc. Het betreft een actieve en gezonde VvE met een meerjarenonderhoudsplanning.

ERFPACHT
De woning is gelegen op eigen grond. Er is dus GEEN erfpacht situatie van toepassing.

UITGANGSPUNTEN
– Bouwjaar: 1928;
– Energielabel: E;
– VVE bijdrage: € 155,21 per maand;
– Gelegen op EIGEN GROND;
– Gesplitst in 1974, bestaande uit 4 appartementsrechten;
– Kamerverhuurvergunning evt. van toepassing;
– Notaris: keuze koper, koopovereenkomst conform model Ring Amsterdam.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 400.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1928
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 54 m2
Energie
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief