Burgemeester Cramergracht 81

1064 AG Amsterdam

€325.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

77 m2

Bouwjaar

1957

Kamers

3

NIEUW IN DE VERKOOP – Nu in de verkoop, een ruim klus appartement in Amsterdam west met maar liefst 2 slaapkamers.
Het appartement ligt op een goede locatie, met diverse scholen, winkels, restaurants en Sloterplas en Rembrandtpark in de buurt. Let op, het appartement is in sterk verouderde staat en dient gemoderniseerd te worden.

LIGGING
De Burgemeester Cramergracht ligt praktisch naast De Sloterplas en met 5 minuten ben je in het Rembrandtpark of Erasmuspark.
Met de auto ben je binnen 2 minuten op de snelweg. Het openbaar vervoer is ook zeer goed geregeld in de omgeving. De metrohalte Jan van Galenstraat ligt op 2 minuten lopen en tram 13 rijdt om de hoek langs.

Parkeren:
Middels een bewonersvergunning is het mogelijk om voor de deur van het appartementencomplex te parkeren. Bezoekers kunnen kosteloos in de blauwe zone parkeren.

INDELING
Je komt binnen in het goed onderhouden en afgesloten appartementencomplex met afgesloten deuren, een lift en een nette trap.
Wanneer je binnen komt in het appartement stap je de ruime hal binnen welke je toegang geeft tot alle vertrekken, de twee slaapkamers, badkamer, keuken en de woonkamer. De ruimste slaapkamer is gelegen aan de achterkant van het appartementencomplex en geeft direct toegang tot het balkon. De wasmachine kan in de badkamer worden geplaatst, hier is ook de boiler geplaatst.
De woonkamer geeft een mooi uitzicht over de groene omgeving. Er is een mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren door een muurtje tussen in de huidige woonkamer te plaatsen. De keuken is sterk verouderd en dient gemoderniseerd te worden. Dit geldt ook voor de badkamer.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De vereniging wordt actief beheerd door Newomij. Het betreft het gehele complex waarbij de laatste vergadering dateert van juni 2023. Einde 2023 stond er € 488.735,14 op de balans.

UITGANGSPUNTEN
– In potentie een 4-kamer appartement (2 of 3 slaapkamers);
– Actieve VvE beheerd door NEWOMIJ;
– Dubbele beglazing;
– Blokverwarming;
– Balkon op het westen;
– Eigen box op begane grond;
– De erfpacht is voortdurend en bedraagt € 56,72 per jaar tot 31 maart 2030. Er is geen overstap aangevraagd voor eeuwigdurende erfpacht.
– Bijdrage servicekosten € 289,- inclusief energiekosten.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 325.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1957
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte 77 m2
Energie
Soorten verwarming Blokverwarming
Soorten warm water Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Soort Box
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Plat dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Slecht
Waardering Redelijk tot goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief