Boterdiepstraat 26hs

1079 SX Amsterdam

€525.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

78 m2

Bouwjaar

1934

Kamers

4

NIEUW IN DE VERKOOP – ‘Wij willen hier eigenlijk niet weg’, aldus de bewoners die vanwege hun ouder wordende kinderen helaas de volgende stap moeten maken.

Heerlijk begane grond appartement, recent gerenoveerd, goed onderhouden en licht! Het appartement is gelegen in de rustige Boterdiepstraat in de populaire Rivierenbuurt en beschikt over drie slaapkamers en een tuin gelegen op het (zuid)westen. In de zomer geniet je hier vrijwel de gehele (na)middag van warmte en rust, zolang het Nederlandse weer meezit natuurlijk.

De Rivierenbuurt kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als het OV met daarbij de A10, A2 en stations Amstel en RAI op steenworp afstand. Daarnaast bereik je binnen enkele minuten de Pijp, Oud-Zuid en Amsterdam Oost. In de directe omgeving tref je een ruim aanbod voor dagelijkse voorzieningen waaronder de vele winkels en de Albert Heijn op de Rijnstraat, een van de gezellige horecagelegenheden aan de Amstel, het Martin Luther Kingpark en het De Mirandabad.

INDELING:
Na de entree in de hal van de woning valt je direct een ding op: de open indeling. De huidige bewoners hebben bewust voor deze opzet gekozen zodat hun kinderen de ruimte hebben in alle hoeken van het huis. De ruime master bedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook de eerste (kinder)kamer is hier te vinden. De bewoners hebben tijdens de verbouwing een ventilatieschacht aangelegd in het huis zodat beide kamers voorzien zijn van frisse lucht. Vanuit het voorhuis loop je direct door naar het open leefgedeelte. Hier is de tweede kamer te vinden welke voorzien is van een doorkijk naar de keuken. Via een speelse trap is er onderscheid gemaakt tussen de living en de keuken. Dit was en is voor de bewoners het belangrijkste gedeelte van het huis. In de keuken, die van alle gemakken is voorzien, wordt met veel plezier het meest geleefd. Het dakraam geeft, naast de grote ramen, extra licht.

Je loopt direct de tuin in via de keuken of door de andere twee openslaande deuren aan de kant van de eettafel. De tuin is voorzien van kunstgras en beschikt over een lounge hoek en schuur. Dit was het laatste project van de bewoners maar hier zijn ze niet meer aan toegekomen. Deze is naar hartenlust opnieuw op te bouwen. Voorbeelden zijn inmiddels op prachtige wijze gerealiseerd bij diverse buren.

VVE:
Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige vereniging van eigenaars, bestaande uit 3 leden. De vereniging wordt door de leden zelf / professioneel beheerd, de VVE bijdrage bedraagt momenteel € 100,- per maand.

ERFPACHT:
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, de canon is reeds AFGEKOCHT tot en met 15-02-2059. Op de erfpacht zijn de algemene bepalingen uit 1994 van toepassing, de overstap naar eeuwigdurende erfpacht is door verkopers aangevraagd in december 2019.

UITGANGSPUNTEN:
– Vraagprijs: € 525.000,- kosten koper;
– 3 slaapkamers, makkelijk om te toveren tot twee
– Beschikbaar: in overleg/per december 2020;
– 78 m2 gemeten conform NEN2580;
– Tuin van ruim 35 m2 gelegen op het westen;
– Erfpacht afgekocht tot en met 15-02-2059;
– VVE bijdrage € 100,- per maand;
– Notaris: keuze koper.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 525.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1934
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 78 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Achtertuin
Type Achtertuin
Oppervlakte 36 m2
Kwaliteit Normaal
Positie Zuidwest
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel

+ Lees meer