Borssenburgplein 99

1078 WB Amsterdam

€550.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

78 m2

Bouwjaar

Vanaf 1981 t/m 1990

Kamers

3

Aangeboden wordt een ruime bovenwoning op de eerste verdieping met twee royale slaapkamers en een groot balkon op het zuiden.

Indeling
De woning is gelegen op eerste verdieping. Via de entree en de lange hal zijn alle vertrekken bereikbaar. De ruime, lichte woonkamer met open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft vrij uitzicht op het Borssenburgplein. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, afzuigkap en magnetron.
De master bedroom (3.33 x 3.48) is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft toegang tot het ruime en zonnige balkon. De tweede slaapkamer (3.49 x 5.69) is tevens aan de achterzijde gelegen en zou eventueel gesplitst kunnen worden tot twee ruimtes. Daarnaast is er een aparte ruime berging met aansluiting voor de wasmachine en extra fontein.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Het separate toilet is recent vernieuwd. Op de begane grond is nog een extra berging van ca. 3 m2. De gemeenschappelijke binnentuin is te bereiken via het balkon.
Omgeving
De woning ligt op de grens van de Pijp en de Rivierenbuurt op een rustige locatie, maar toch op loopafstand van de bruisende horeca van De Pijp. Om de hoek ligt de Rijnstraat met een ruim aanbod van winkels, supermarkten en speciaalzaken. Ook zijn daar diverse leuke horecazaken te vinden, zoals café Vrijdag, Coffee Company, café Carbon en Cafe Bistro Rijnbar. Voor ontspanning heeft de buurt veel te bieden zoals: het De Mirandabad, het Martin Luther Kingpark (bekend door de jaarlijkse Parade) en het nautisch vertier op de Amstel. Op het vlakbij gelegen Amstelkanaal heeft u de mogelijkheid om een bootje neer te leggen. De woning kijkt uit op een open veld en de Amstelkade ligt voor de deur!

Bereikbaarheid
Dichtbij bevinden zich diverse opstapmogelijkheden van het openbaar vervoer (bus, tram en trein). Met de auto is zowel de A-10 als A-2 snel bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid (er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning).

Erfpacht
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpacht grond. De algemene bepalingen uit 2016 zijn van toepassing.
De erfpacht en is afgekocht tot 15 november 2038. Vanaf 16 november 2038 geldt de jaarlijkse canon €1.116,58. Er is overgestapt op eeuwigdurende erfpacht.

Vereniging van eigenaren
De VVE bestaat uit meerdere leden en betreft de huisnummers 51 t/m 125. De VVE is actief en wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedragen €124,- per maand. Er is een MJOP opgesteld.

UITGANGSPUNTEN
– Vraagprijs €550.000 k.k.;
– Energielabel A;
– Gewilde locatie;
– Oppervlakte 78m2 NEN 2580 ingemeten;
– Mogelijkheid tot creëren derde slaapkamer;
– Ruim balkon op het zuiden;
– Gemeenschappelijke tuin;
– Bouwjaar 1987;
– Twee ruime slaapkamers;
– Aparte berging;
– Gelegen op erfpacht;
– Vrij uitzicht voorzijde;
– Professionele VVE;
– Levering in overleg, kan snel;
– Notaris keuze koper;

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 550.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar periode Vanaf 1981 t/m 1990
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan water
Indeling
Woonoppervlakte 78 m2
Bouwjaar periode Vanaf 1981 t/m 1990
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief