Bonairestraat 80-1

1058 XL Amsterdam

€ 475.000 k.k.

Beschikbaarheid

Onder bod

Oppervlak

54 m2

Bouwjaar

1930

Kamers

3

NIEUW IN DE VERKOOP – Bonairestraat  80-1 – Een heerlijk appartement met een ruime en in potentie 2 slaapkamers, ruim balkon op het oosten met originele, karakteristieke details.

INDELING
Bij binnenkomst heb je, via de hal, toegang tot alle vertrekken. De woning beschikt nu over een slaapkamer maar je kunt hier natuurlijk naar hartenlust een leuk 2-slaapkamer appartement van maken. De keuken is op dit moment aan de achterzijde gesitueerd als dichte keuken. Natuurlijk is er de mogelijkheid om deze open te maken en een heerlijke open keuken te creëren. De ruime slaapkamer zit tevens aan de achterzijde. Deze slaapkamer geeft tevens toegang tot het balkon op het oosten. Via de slaapkamer kun je via de en-suite deuren naar de woonkamer aan de voorzijde. Je kunt overigens natuurlijk ook gewoon via de hal naar de overige vertrekken. In de woonkamer aan de voorzijde beschikt de woning over een speelse vormgeving. De erker aan de voorzijde geeft het appartement net even een bijzonder detail.

OMGEVING
De Bonairestraat is gelegen in stadsdeel Amsterdam West (”de Baarsjes”). Voor de dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt. Diverse supermarkten, waaronder een Albert Heijn en een Jumbo. De buurt is een gewilde plek omdat je wel de rust hebt maar toch ook via het Surinameplein met 2 min in ”Oud West” bent met zijn vele restaurants, cafés en een diversiteit aan winkels. Ook De Hallen en de Ten Kate markt zijn in de buurt gelegen. Voor een rondje hardlopen kun je kiezen uit het Rembrandtpark, het Erasmuspark of het Vondelpark!
Op loopafstand vind je diverse tram- en buslijnen. De woning is tevens goed per auto bereikbaar vanaf de Ring A-10 en je vindt voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VVE bestaat uit vier leden en is bij de leden in eigen beheer. Het reservefonds is groot € 5702,- per 30 juni j.l.

UITGANGSPUNTEN
– Balkon op oosten;
– Glas in lood details;
– Beschikbaar: per direct;
– In potentie 2 ruime slaapkamers danwel met open keuken door enige aanpassing in indeling;
– Erfpachtcanon bedraagt € 403,08 welke 1-jaarlijks wordt geïndexeerd waarbij het tijdvak loopt tot 31 oktober 2053;
– De maandelijkse bijdrage wordt verhoogd, maar is nog niet definitief. Mogelijk wordt dit naar schatting ca. € 100,-
– Notaris: keuze koper.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 475.000
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1930
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte 54 m2
Energie
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Uitstekend
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief