Bellamystraat 55-2

1053 BH Amsterdam

€700.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

105 m2

Bouwjaar

1893

Kamers

5

NIEUW IN DE VERKOOP – Ruim dubbel bovenhuis van ruim 105 m2 (conform NEN2580) met vele mogelijkheden. De woning is gelegen op de bovenste twee woonlagen, beschikt over een eigen trappenhuis vanaf de straat en is geheel naar eigen wens in te delen. Denk bijvoorbeeld aan een woonverdieping op de eerste woonlag en op de tweede woonlaag de slaapverdieping met badkamer. Tevens behoort een dakterras tot de mogelijkheden na verkrijgen omgevingsvergunning. De woning is gelegen op eigen grond, in 2013 voorzien van een nieuwe fundering en in 2021 is de volledige voorgevel vernieuwd.

INDELING:
Vanaf de straat heeft de woning een eigen toegangsdeur door het gehele trappenhuis dat bij de woning toebehoort. Vanuit de hal op de tweede verdieping bereik je de woning, een separaat toilet en douche welke natuurlijk naar voorkeur verplaatst/vergroot kunnen worden. Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het zuiden. De eerste woonlaag heeft een lengte van 15,5 (!) meter. Op de vloer ligt een vezelplaat isolatievloer welke brandwerend en geluidsisolerend is. Verder kunnen de schoorstenen worden verwijderd om nog meer vrijheid qua indeling te verkrijgen. De bovenste woonlaag is eenvoudig in te delen met 3 slaapkamers aan weerszijden met een badkamer in het midden. Eventueel met een extra daklicht in het dak en dakramen aan de voorzijde kan nog meer licht worden gecreëerd. Daarboven is het mogelijk om een dakterras te realiseren op het dak van de vierde verdieping.

OMGEVING & BEREIKBAARHEID:
De woning is gelegen op een toplocatie in een rustige, alombekende straat, midden in het bruisende Oud-West. De Ten Katemarkt om de hoek met dagelijks verse producten En aan het einde van de straat zijn de Foodhallen met o.a. een bioscoop en een diversiteit aan leuke winkels. Daarnaast zijn er gezellige cafe’s en restaurants op o.a. de J.P. Heijestraat, de Clerqstraat, Kinkerstraat en Bellamyplein. Door de gunstige centrale ligging en alle faciliteiten op loopafstand is dit een erg gewilde buurt!

Goed bereikbaar met openbaar vervoer; op de Kinkerstraat en Bilderdijkstraat zijn meerdere tram- en bushaltes richting o.a. Amsterdam Centraal, Sloterdijk en het Leidseplein. Tevens prima gelegen ten opzichte van de ring A-10, deze is met de auto binnen ca. 10 minuten te bereiken.

EIGENDOM:
De woning is gelegen op eigen grond, er is GEEN sprake van erfpacht.

VVE:
De VVE bestaat uit 2 leden en is bij de leden in eigen beheer, de VVE bijdrage is momenteel € 150,- per maand.

MOGELIJKHEDEN:
– geheel zelf naar wens in te delen;
– aanleg van dakterras;
– realiseren van 2 zelfstandige appartementen;
– de stenen schouwen kunnen worden verwijderd, deze zijn niet meer in gebruik.

UITGANGSPUNTEN:
– Vraagprijs: € 700.000,- kosten koper;
– Beschikbaar: per direct;
– Gelegen op EIGEN GROND;
– VVE bijdrage: € 150,- per maand;
– Nieuwe fundering in 2013
– Notaris: keuze koper, binnen de ring van Amsterdam.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 700.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1893
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 105 m2
Energie
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
CV ketel type Remeha Tzerra
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Plat dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief