Beerensteinerlaan 67

1406 NR Bussum

€1.295.000 k.k.

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Oppervlak

187 m2

Bouwjaar

1912

Kamers

7

BEERENSTEINERLAAN 67

Toen wij voor het eerst de buurt “Het Spiegel” binnen kwamen bij de Kom van Biegel wisten we het meteen: dit is een heerlijk open en licht huis op een fantastische plek met rondom groen. Je ziet alleen maar bomen. Alsof je midden in het bos woont. En er is altijd zon rondom het huis.

Onze vrienden lopen zelf via de achtertuin binnen in de ruime woonkeuken (26 m2) die een geheel vormt met de woonkamer met serre (22 m2) en openslaande deuren naar de zijtuin. De woonkeuken en woonkamer zijn heerlijk licht door de aaneengesloten raampartij aan de achterkant en zijkant. De voorkamer (17 m2) is met originele en-suite-deuren afwisselend in gebruik als werkplek en eetkamer. De bijkeuken (7 m2) biedt veel kastruimte. De windlichten (gele ramen) zorgen voor een prachtige lichtinval en maken samen met de serredeuren een warme sfeer. Al het houtwerk hebben we zorgvuldig laten schuren en verven.

Boven een ruime ouderslaapkamer (21 m2) met inloopkast en balkon, een tweede slaapkamer (18 m2) met inbouwkast en een badkamer (13 m2) met dubbele wastafel, toilet, dubbele douche, ligbad met whirlpool en sauna. Het kleine kamertje (4 m2) aan de voorkant begon als babykamer en werd later een heerlijke werkplek met openslaande deuren naar het balkon en uitzicht over de Kom van Biegel. In dit kamertje is het altijd heerlijk koel.

Op zolder een leuke kinderkamer (15 m2) met tweede badkamer en airco en een vierde slaapkamer met eigen wastafel (8 m2).

Dit is een perfect huis voor een gezin met kinderen. Die van ons speelden al snel in het park met hun vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Hier leerden ze fietsen en deden ze verstoppertje. We hoefden ons weinig zorgen te maken over doorgaand verkeer: de Beerensteinerlaan is hier eenrichtingsverkeer. In de achtertuin geniet je de hele dag van de zon. Op het oude stationsbankje genieten we van een bak koffie. In de achtertuin kun je heerlijk borrelen of bbq-en na een zomerse dag.

In de tuin (zuid ligging) staan een ruime schuur (20 m2) en fietsenhok (13 m2). Achterin de tuin ligt, volledig in de schaduw, een grote trampoline. Ideaal voor de kinderen.

Je zou het niet verwachten, maar het wonen naast een middelbare school en tennisbaan biedt niet alleen een wijds uitzicht, maar ook juist veel rust. Middelbare scholieren zijn er alleen doordeweeks en gillend rondlopen is helemaal niet cool. Overdag valt het dus best mee en in de avonden, weekenden en vakanties is het juist extra rustig. De tennisbaan achter ons huis is recent gerenoveerd met lage verlichting die vanuit huis niet zichtbaar is en het gebruik van de banen achter ons huis is beperkt.

Veel winkeltjes zijn op loopafstand in de gezelligste winkelstraat van Bussum: de Spiegelstraat met de bakker, wijnhandel en de mooiste bloemenzaak van ons dorp. Zonder oversteken loop je binnen 300 meter het bos in richting de hei en binnen vijf minuten ben je in het zwembad of op de sportschool. Ook de scholen, het treinstation en de hockey- en voetbalclub zijn op fietsafstand. In de winter hebben we veelvuldig kunnen schaatsen op de Kom van Biegel aan de overkant van de straat.

En nu zijn we toe aan een volgende stap. De oudste gaat naar de middelbare school, en de jongste volgt over vier jaar. Het huis aan de Beerensteinerlaan is voor ons vol met herinneringen aan een heerlijke tijd!

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 1.295.000
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar 1912
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Perceel oppervlakte 359 m2
Woonoppervlakte 187 m2
Energie
Isolatievormen Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
CV ketel type HR-107
Buitenruimte
Tuintypen Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Kwaliteit Verzorgd
Bergruimte
Soort Vrijstaand hout
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren
Soorten Geen garage
Dak
Dak type Zadeldak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Goed
Waardering Goed
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel, Buitenzonwering, Frans balkon, Sauna

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief