Amstelkade 25B

1078 AD Amsterdam

€€ 2.255,- per maand

Beschikbaarheid

Verhuurd onder voorbehoud

Oppervlak

64 m2

Bouwjaar

1920

Kamers

3

– Voor het maken van een afspraak kunt u het reactie formulier invullen, wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak –

** English below **

NIEUW IN DE VERHUUR- Goed ingedeeld 3-kamer appartement van 63 m2 aan de Amstelkade in de Rivierenbuurt te Amsterdam.

INDELING
De woning is gelegen op de tweede verdieping van een in 2014 gerenoveerd appartementencomplex. Via de entree komt u in de hal, die leidt naar de ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning en een open keuken. De moderne keuken is voorzien van alle nodige apparatuur en biedt doorgang tot het ruime balkon gelegen op het Zuiden. Naast de keuken bevindt zich een slaapkamer, ook met toegang tot het balkon, de tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer, voorzien van douche en wastafel bevindt zich naast de slaapkamer.

OMGEVING
De woning is gelegen aan het rustige deel van de Amstelkade met een mooi uitzicht over het water. Om de hoek bevindt zich de Rijnstraat, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Aan het einde van de Rijnstraat komt u uit op de Van Woustraat, in deze straat bevinden zich veel gezellige restaurants en (eet)cafés. De Pijp en het Martin Luther Kingpark zijn op loopafstand bereikbaar en binnen een kwartier bent u in het Centrum van Amsterdam. Daarnaast zijn er goede openbaar vervoerverbindingen en met de auto bent u binnen enkele minuten op de A2 en de ringweg A10. Kortom een ideale locatie.

UITGANGSPUNTEN
– Huurprijs €2.255,- per maand exclusief gas, water en licht
– Een maanden waarborgsom
– Onbepaalde tijd met een minimum periode van 24 maanden
– Beschikbaar per 01-06-2024
– Geschikt voor 2 woningdelers

——————————————————————

– To schedule an appointment, please fill out the response form, we will contact you to arrange an appointment –

NEW FOR RENT – Well-laid-out 3-room apartment of 63 m2 on Amstelkade in the Rivierenbuurt area of Amsterdam.

LAYOUT
The property is located on the second floor of an apartment complex renovated in 2014. Upon entering, you step into the hallway, which leads to the spacious living room at the front of the property and an open kitchen. The modern kitchen is equipped with all necessary appliances and provides access to the spacious south-facing balcony. Next to the kitchen is a bedroom, also with access to the balcony, and the second bedroom is located at the front of the property. The bathroom, equipped with a shower and sink, is located next to the bedroom.

SURROUNDINGS
The property is situated on the quiet part of Amstelkade with a beautiful view over the water. Around the corner is Rijnstraat, where you can find your daily groceries. At the end of Rijnstraat, you come to Van Woustraat, which is home to many cozy restaurants and cafes. De Pijp and Martin Luther Kingpark are within walking distance, and within fifteen minutes, you are in the city center of Amsterdam. Additionally, there are good public transportation connections, and by car, you can reach the A2 and the A10 ring road within minutes. In short, an ideal location.

DETAILS
– Rent: €2,255 per month excluding gas, water, and electricity
– One month’s deposit
– Indefinite period with a minimum rental period of 24 months
– Available from 01-06-2024
– Suitable for 2 house sharers

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 2.255,-
Status Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding Per datum
Bouwvorm
Bouwjaar 1920
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 64 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Uitstekend
Waardering Uitstekend
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen

+ Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief