Amberboomstede 27

1112 GB Diemen

€405.000 k.k.

Beschikbaarheid

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

109 m2

Bouwjaar

1983

Kamers

4

NIEUW IN DE VERKOOP – Op een zeer gewilde en kindvriendelijke plek in Diemen Zuid bieden wij deze eengezinswoning aan die vele kansen en mogelijkheden biedt. De woning is gelegen tegen Duivendrecht, Watergraafsmeer en het centrum van Diemen. De woning verkeert in een casco staat en dient volledig gemoderniseerd te worden, tevens biedt de woning de mogelijkheid tot het realiseren van een uitbouw aan de voorzijde van de eerste verdieping. De woning is nu 109 m2, gemeten conform NEN2580, en na uitbouw circa 124 m2.

OMGEVING
Gelegen nabij diverse voorzieningen, zoals de winkelcentra Kruidenhof en Diemerplein, het Duran sportcentrum/zwembad, diverse lagere scholen, kinderdagverblijven, openbaar vervoer en Diemerbos. Verder zijn belangrijke autosnelwegen van de regio ( A1, A2, A4, A9 en A10) snel te bereiken en met de tram (lijn 19) en metro (lijn 53) bent u zo in het centrum van Amsterdam. Met de fiets bent u met 5 minuten in de Watergraafsmeer, met 15 minuten in De Pijp en met 20 minuten in het centrum van Amsterdam.

INDELING
Entree van de woning in de centrale hal. Vanuit hier heb je toegang tot de woonkamer, de trap naar boven, het gastentoilet en de meterkast. De open woon- en eetkamer beschikt over een keuken aan de voorzijde. Door de schuifpui bereik je de zonnige achtertuin welke is gelegen op het zuiden. In de tuin bevindt zich een schuur die ruim 8 m2 groot is. De achtertuin is tevens bereikbaar met de fiets middels het achterom.

Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer met toilet en heeft u de mogelijkheid tot het creëren van 2 goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde van de woning. In 2018 is er op deze verdieping een dakkapel geplaatst. De eerste verdieping beschikt ook over een balkon van 15 m2 aan de voorzijde, in potentie zou deze ruimte kunnen worden uitgebouwd als woonruimte.

De tweede verdieping is momenteel ingedeeld als een open ruimte, hier zouden nog twee slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

UITGANGSPUNTEN
– Vraagprijs: € 405.000,- kosten koper;
– Beschikbaar: per direct;
– 109 m2 conform NEN2580, circa 124 m2 na uitbouw;
– Woning is gelegen op eigen grond;
– De woning dient volledig gemoderniseerd te worden;
– Van toepassing: niet-zelfbewoningsclausule & asbestclausule;
– Notaris: keuze koper.

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging:

Visch & van Zeggelaar Amsterdam 020 – 20 91 911

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs 405.000
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding Direct
Bouwvorm
Bouwjaar 1983
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Perceel oppervlakte 112 m2
Woonoppervlakte 109 m2
Energie
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Buitenruimte
Tuintypen Achtertuin
Type Achtertuin
Oppervlakte 50 m2
Positie Zuid
Bergruimte
Soort Vrijstaand steen
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soorten Geen garage
Dak
Overig
Permanente bewoning Ja
Waardering Redelijk
Waardering Redelijk
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen TV kabel, Natuurlijke ventilatie

+ Lees meer