Mijn favorieten

Onze medewerkers

Visch & van Zeggelaar

Aart van Zeggelaar
Aart van Zeggelaar
KRMT
Directeur/Eigenaar

Dit vak is mijn ding! Onderhandelen, contact met relatie's en marketing zijn mijn specialisatie's. Sinds 1996 werk ik met veel plezier in deze branche. Sinds 2002 trotse mede-eigenaar van het bedrijf welke in 1977 is opgericht door mijn vader Jan Piet van Zeggelaar. Vanaf dat ik 4 jaar oud was liep ik al met hem mee. Het is me dus met de paplepel ingegoten.

Ik sta 24-7 klaar om huizen te kopen/verkopen!
Martijn Derksen
Martijn Derksen
RMT
Directeur/Eigenaar

Ik kom uit een echt vastgoednest, 3e generatie. Sinds 1990 werkzaam in de vastgoed branche. Begonnen met een stageplek in Amsterdam en doorgestroomd naar het vastgoed beheerbedrijf van mijn vader. In 1994 ben ik begonnen bij Visch & van Zeggelaar en sinds 2002 trotse mede-eigenaar. Het verkopen en kopen van vastgoed alsmede bedrijfsonroerendgoed zijn op mijn lijf geschreven en een soort van 2e natuur.
Lonneke de Goederen
Lonneke de Goederen
Register Makelaar Taxateur
Makelaar - Taxateur sinds 2005

Al meer dan 35 jaar ervaring in commerciële trajecten. Begonnen bij de grotere ICT-bedrijven en veel ervaring opgedaan, in Nederland maar ook daar buiten. Na een snelle omscholing van ICT naar vastgoed ben ik in deze branche met veel plezier werkzaam. Deuren opener, laag drempelig, bruggenbouwer en commercieel gedreven zijn enkele steekwoorden die mij typeren.
Cynthia Ottens-Bense
Cynthia Ottens-Bense
Al meer dan 10 jaar (sinds juni 2002) werk ik met veel plezier bij Visch & van Zeggelaar en verantwoordelijk voor de gehele backoffice. Gedreven, op tijd en hard werken typeren mij.

Ik werk part-time op maandag, dinsdag en donderdag.
Dominique Wout
Dominique Wout
Medewerker binnendienst
In 2014 ben ik begonnen bij Visch & van Zeggelaar omdat de makelaardij meer dan alleen mijn interesse heeft. De uitdaging voor mij is om met veel plezier een brug te vormen tussen kopers en verkopers.

Ik werk part-time op woensdag, donderdag en vrijdag.
Arenda Bronkhorst
Arenda Bronkhorst
Sinds 2015 werk ik bij Visch & van Zeggelaar. Ik hou mij voornamelijk bezig met de verhuur binnen het kantoor. Ik werk part-time op dinsdag en woensdag.

Visch & Van Zeggelaar Amsterdam