Mijn favorieten

Gratis waardebepaling/WOZ adviesGratis waardebepaling en WOZ advies
 
Visch & van Zeggelaar gaat huizenbezitters de komende tijd van advies voorzien om bezwaar te maken tegen te hoge WOZ-waarden. Wij bieden onder meer hulp bij een bezwaarschrift en een rapportage over de eigen woningwaarde.
 
Volgens ons houdt de Waarde Onroerende Zaken (WOZ) vaak geen rekening met de waardedaling van veel woningen. Op de WOZ-waarde zijn allerlei belastingen gebaseerd, zoals de onroerendezaakbelasting, waterschapsbelasting en het eigenwoningforfait.
De zogeheten WOZ-service is gratis aan te vragen. Huizenbezitters kunnen daarmee honderden euro's besparen!
 
Er zijn diverse redenen waarom u wilt weten wat uw huis op dit moment waard is of wat de waarde is van een huis dat u wilt gaan kopen.
 
U bent van plan om uw huis te verkopen, maar u wilt eerst een indicatie hebben van de verkoopwaarde op dit moment.
U wilt weten wat uw bestedingsruimte is omdat u zich aan het oriënteren bent om na de verkoop van uw huidige huis een ander huis te kopen.
U wilt weten wat de overwaarde is op uw huidige huis.
U bent van plan om een huis te kopen en u wilt weten of de koop financieel haalbaar is.
 
Om vast te stellen wat een mogelijke verkoop- of aankoopwaarde van een huis is kan Visch & van Zeggelaar een gratis waardebepaling uitvoeren. Een waardebepaling is een schatting van de waarde van het huis.
 
Let op: een waardebepaling is dus niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie is een waardebepaling van het huis op een bepaald moment, uitgevoerd door een erkend taxateur. Een taxatierapport kan gebruikt worden voor het aanvragen van een hypotheek.
 
Wilt u een gratis waardebepaling? Vul dan uw gegevens in en wij nemen contact met u op.
 
Wanneer u een officiële taxatie nodig heeft dan kunt u dit ook aanvragen.
 
Als u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u hier uw gegevens invullen. Wij zullen uw vraag of opmerking zo snel mogelijk in behandeling nemen. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen:
 
Visch & van Zeggelaar
Havenstraat 13
1404 EK Bussum
bussum@visch-vanzeggelaar.nl
035-6933544

 

De best verkopende makelaar van Naarden en Bussum


Wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze!
 
Ervaring, deskundigheid, kennis van de markt. Begrippen die van toepassing zijn.
 
Voeg daarbij onze kwaliteitsgarantie, afspraak is afspraak, en u heeft een makelaar gevonden die zich onderscheidt van alle anderen!