Mijn favorieten

Huis of woning huren

http://www.nvm.nl/wonen/~/media/NVMWebsite/Afbeeldingen/Wonen/woonpaginas/480tehuur.ashx?w=480&h=160&as=1 

U wilt een huis huren. Weet u al wat voor soort woning u wilt huren?
Een appartement of eengezinswoning? Wat is de maximale huur die u wilt betalen? 

Genoeg lastige vragen dus. Loop daarom eens binnen bij Visch & van Zeggelaar. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en kunnen u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien over de mogelijkheden.
Een woning huren doet u in vier stappen. Visch & van Zeggelaar ondersteunt u tijdens alle fases.

Stap 1: Het woningaanbod
Het aanbod van huurwoningen is groot. De NVM-makelaar kan u helpen met het maken van de juiste keuze. Hij heeft hierin jarenlange ervaring en beschikt over een uitgebreid netwerk van NVM-collega’s. Zo weet u binnen korte tijd of er een woning wordt aangeboden die aan uw wensen voldoet. 

Uw kans om snel een geschikte woning te huren neemt dus aanzienlijk toe. U kunt natuurlijk ook zelf zoeken en een selectie uit het aanbod van 
funda maken.
 
Stap 2: De bezichtiging
U hebt uw (droom)woning gevonden. Het is tijd om de woning te bezichtigen. De NVM-makelaar begeleidt u tijdens de bezichtiging. Hij of zij informeert u dan ook over de kenmerken van de woning zoals de onderhoudsstatus en de servicekosten. 

Verder neemt uw NVM-makelaar de tijd om uw vragen te beantwoorden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voldoet de woning niet aan uw wensen? Dan zoekt uw NVM-makelaar voor u verder.
 
Stap 3: De acceptatie
U weet het zeker. De woning voldoet aan uw eisen en u wilt er zo snel mogelijk intrekken. Voordat het zover is, moet er nog het nodige worden geregeld. Uw NVM-makelaar is dan onmisbaar. Hij of zij controleert de woning en stelt een inspectierapport op. 

Dan hebt u meteen een duidelijk overzicht van de staat van de woning. Bent u akkoord, dan tekent u het overnamedocument. Hiermee verklaart u de woning over te nemen van de huidige huurder.
 
Stap 4: De sleuteloverdracht
Het overnamedocument is getekend. U moet nu nog de huurovereenkomst tekenen. In dit document zijn al uw rechten en plichten opgenomen. Na ondertekening ontvangt u de sleutel voor de woning. Gefeliciteerd! U bent nu de nieuwe huurder.

De best verkopende makelaar van Naarden en Bussum


Wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze!
 
Ervaring, deskundigheid, kennis van de markt. Begrippen die van toepassing zijn.
 
Voeg daarbij onze kwaliteitsgarantie, afspraak is afspraak, en u heeft een makelaar gevonden die zich onderscheidt van alle anderen!