Mijn favorieten

BeherenEén van de pijlers van Visch & van Zeggelaar  is het beheer. Diverse particuliere beleggers (klein en groot) in de regio Het Gooi worden op een vakkundige en efficiënte manier bediend.

Controle over uw vastgoed, tot in alle details. Dat is nodig om er voor te zorgen dat uw vastgoed de meest voorspoedige waardeontwikkeling doormaakt en een zo hoog mogelijke courantheid heeft en behoudt. Wij beschikken over een compleet en betaalbaar beheerconcept, die continuïteit en gemak voorop stellen.

De werkzaamheden van de afdeling Vastgoedmanagement;
  • Administratieve werkzaamheden
  • Financiële werkzaamheden
  • Technische werkzaamheden
Het is natuurlijk ook mogelijk dat Visch & van Zeggelaar een van deze deelfacetten van het totale Vastgoedmanagement voor u kan verzorgen.

Wilt u uitvoerig en gedetailleerd weten wat Visch & van Zeggelaar allemaal bij beheer en/of vastgoedmanagement voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier  in of neem contact op met ons kantoor. Eén van onze makelaars komt dan geheel vrijblijvend bij u langs.

De best verkopende makelaar van Naarden en Bussum


Wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze!
 
Ervaring, deskundigheid, kennis van de markt. Begrippen die van toepassing zijn.
 
Voeg daarbij onze kwaliteitsgarantie, afspraak is afspraak, en u heeft een makelaar gevonden die zich onderscheidt van alle anderen!